Cecs, sords i muts
4187
post-template-default,single,single-post,postid-4187,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Cecs, sords i muts

Cecs, sords i muts

Tinc molts amics i coneguts que son socialistes i la majoria d’ells son també independentistes, uns poquets no ho son. No en conec cap però que estigui en contra d’exercir el dret d’autodeterminació en general i en el cas de Catalunya en particular menys. Deu ésser cosa dels gironins perquè a ells i a mi ens costa d’entendre com la direcció del partit que els representa, hagi triat que el proper dimecres faran front comú amb el PPC i C’s votant en contra del manifest sobiranista en el Parlament. El principi de legalitat que reclamen es podria donar si la consulta, no referèndum, es realitzés d’acord a la Llei de Consultes que s’ha de formular des de Catalunya, això seria prou per ells?, o dubto molt.

[one_half]

Sobta que els socialistes estiguin pel dret d’autodeterminació del poble del Sàhara i en canvi ens el neguin a nosaltres, son discrepàncies de raonament que ens hauran d’explicar i molt bé. Comprenc, entenc i respecto que molts del PSC segueixin amb el rescatat i utòpic somni d’una Espanya federalista i es declarin obertament contraris a la independència, això també ho fa gent d’Unió, però la diferència és prou clara uns aniran a votar NO mentre els altres no deixaran que els demés votin.

[/one_half]

[one_half_last]

A Unió i PSC son contraris a la independència, uns potser votaran NO, els altres no volen que els demés votin.

[/one_half_last]

El rol d’esquerres i dretes ja fa temps que s’ha canviat, en l’actualitat partits com CDC o Unió a qui des de sigles amb el vermell de fons es titllaven de partits de dretes defensen el dret de la llibertat individual de decisió mentre que els que s’identifiquen com a progressistes ho neguen de manera col·lectiva.

El 1975 va fer furor en els cinemes d’arreu del món l’òpera rock Tommy, basada el l’àlbum del mateix títol que the Who va publicar el 1969, en el que el protagonista de l’argument, Tommy Walker [Roger Daltrey], era un jove autista. Cec, sord i mut cantava la cançó mentre es convertia en el campió mundial de màquines del Pimball, serà aquest el proper himne del PSC?.

Il·lustració d’edp.cat

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment