10 llufes pel 28D
4130
post-template-default,single,single-post,postid-4130,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

10 llufes pel 28D

10 llufes pel 28D

  1. Els presidents Rajoy i Mas es reuneixen a Moncloa per acordar la data del referèndum d’autodeterminació per el 11S2014. Alícia Sánchez Camacho ha dit exultant, “Des del PP sempre havíem entès que la democràcia era això, el que passa és que us volíem fer ganyir una mica, tontos!!”.
  2. El Ministre Wert s’ha pintat de blau i s’ha fet de la “secta” dels barrufets (pobrets la que els ha caigut a sobre!). El substituirà en el càrrec la consellera Rigau que en la primera aparició davant els mitjans ha manifestat, “La immersió a tot el territori espanyol és innegociable, el nostre objectiu primer, catalanitzar els espanyolets!!”.
  3. Un elefant ha disparat al Rei Joan Carles i l’ha tocat al cap. Gràcies a Déu no li ha causat danys irreparables, els borbons no hi tenen òrgans vitals en aquesta part del cos.
  4. Àngela Merkel i José Mourinho han confirmat definitivament que la seva relació va més enllà d’una simple amistat. Una de dos o en Florentino Pérez contrata la Merkel com a segon entrenador del Madrit o el Mou serà el nou public relations del Deutsche Bundesregierung, El seu amor va néixer l’any passat en la tornada de la semifinals de la Champions i no poden viure ni un minut més lluny un de l’altre.
  5. Algú hauria d’advertir als Periquitos de l’Espanyol que en futbol guanya qui més gols marca, que potser no ho tenen massa clar això i es fotaran de pet a segona!
  6. Sergio Ramos està convençut de que la Pura Llana Verge és la que s’obté de les ovelles que corren més que els seus pastors, ai animaló!. Un dia d’aquest el faran Doctor Honoris Causa de la Complutense!
  7. Vogue contracta Paco Marhuenda per a dissenyar les portades de les seves revistes de moda a nivell mundial, Anna Wintour, l’editora en cap va meravellar-se veient la portada amb els d’ERC i el Keep Calm Speak Catalan de la setmana passada, no havia vist mai tanta creativitat i imaginació en una persona que fa anar el Photoshop amb la punta de la polla!.
  8. Jordi Cañas és curt de pell. Quan tanca la boca se li obre la ullera del cul. Ha de triar, cagar o treure la merda per la boca.
  9. Ara que el Papa Ratzinger és a Twitter (@pontifex), hauria de canviar-se el nom per un de més adient, en comptes de Benedicte XVIé, es dirà PIUS 1er, millor no?.
  10. El Duran a la Camacho “Jo pensava que eres tu, eres tu, però era un gos que treia el morro”, Tu vols refer ponts amb el PP o sucar el melindro, Xaval?

 

 

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment