Castanyolagate
4080
post-template-default,single,single-post,postid-4080,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Castanyolagate

Castanyolagate

Mentre el Mou no sap com fer-s’ho perquè el Florentino el foti fora del Madrid i li pagui els 24M€ d’indemnització pactada, a Espanya la policia, els serveis secrets i els diaris que marquen tendències han perdut la vergonya i la cautela i elaboren els esborranys de cinc en cinc no fos cas que amb un de sol …. De fet la cosa no em sembla pas més greu del que ja ho va ser el que en campanya catalana va vincular el Mas i els Pujol amb els comptes a Suïssa, simplement a força de repetitiu menys original. Fins i tot amb el merder han aconseguit despertar de la letargia gironina post electoral un semi enterrat Nadal, no el del fum, fum fum, el del PSC, que posat en peus ha reclamat les mateixes responsabilitats que no varen assumir ells en l’època del Felipe Gonzàlez amb el terrorisme d’Estat dels GAL.

[one_half]

Espanya com la coneixem des de fa temps, amics meus, està a les darreres i ho saben per això perden les formes tant fàcilment, els passa que no controlen ni el procès iniciat a casa nostra ni el calendari, la data se’ls tira a sobre i se’ls acaba el temps van a la desesperada. Alguna cosa n’haurien de dir a Europa ara que son els titulars del Nobel de la PAU, del Castanyolagate que entre el Pedro J, els d’Intereconomia, quatre oficials xusqueros de la policia nacional i els inútils del govern estan organitzant, a més d’un forat negre econòmicament parlant, España se’ls està escapant  per entre els dits directament per les clavegueres.

[/one_half]

[one_half_last]

“a Espanya la policia i els serveis secrets han perdut la vergonya i elaboren els esborranys de cinc en cinc

[/one_half_last]

Diuen els qui defensen la negació de donar-nos als catalans l’oportunitat de triar el nostre futur que no es poden imaginar una España sense Catalunya. El mateix els degué passar als españols dels segles XIX i XX amb les ex colònies de Cuba, Filipines o el Sahara entre d’altres però si van haver d’acostumar. No sense intentar d’impedir-ho amb la corresponent confrontació bèl·lica, amb lo senzill que seria dialogar, argumentar, pactar o convèncer.

I en mig de tot això el FlorenMou a setze i el Casillas a la banqueta de Màlaga petant-se el cul de riure, igual que els catalans amb España. A aquest ritme a TVE no els caldrà gastar-se ni un euro en el show de cap d’any!!

Il·lustració d’edp.cat

 

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment