11 setembre 2014
4063
post-template-default,single,single-post,postid-4063,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

11 setembre 2014

11 setembre 2014

Srs Artur Mas i Oriol Junqueras;

Per decidir el futur del nostre poble no calen tantes converses si realment estem per temes de país i no per altres punyetes. No em vingueu amb negociacions eternes que ja ens coneixem fa estona. Passades les primeres escalfors d’orelles, els primers fogots i fal·leres ara els toca als dos ser valents i decidir quan ho podrem fer nosaltres.

Com a humil català de peu i veient que la cosa s’està allargant perillosament sense que ens donin una mica d’esperança els voldria fer arribar 5 reflexions que haurien de tenir present abans de no cagar-la i desaprofitem una ocasió que no tornarem a tenir mai més:

  1. El 11S2012 més d’un  milió i mig de catalans varem sortir al carrer demanant ser un nou Estat d’Europa i no fa ni tres setmanes, el 25N aquest cop 2.234.000 catalans o el que és el mateix, el 61% del vot, varem dir SI a la celebració d’un referèndum d’autodeterminació.
  2. Entre els seus dos partits, CiU i ERC conformen una majoria absoluta en el nostre Parlament, amb la que ja ens podríem declarar independents unilateralment, a la que en aquest objectiu de la consulta s’hi adhereixen altres formacions com ICV i CUP fins arribar quasi bé al 65% del Parlament, això sense comptar molta de la gent del PSC que s’estan mossegant les ungles en públic per no poder-ho fer evident!.
  3. El govern del dia a dia és important, molt, però tot el que fem en aquesta legislatura ha d’estar encaminat cap el mateix fi, la consulta i en el dia després.
  4. Aquests dies els estic veient de reunió en reunió, escoltant-los d’una declaració a l’altra i no m’agrada ni el que sento ni el que veig, aquest discurs de guanyadors/perdedors en una negociació com aquesta no toca, com deia Pujol i hauran d’esforçar-se per a millorar i molt!.
  5. Com que la dificultat última amb la que es troben és la de proposar una data per a la celebració del referèndum, vostès negociïn tot el demés i la data ja els hi posem nosaltres, el 11S2014

Tenen dos anys per construïr les estructures d’Estat que ens calen, fer partícips a Europa i cercar les complicitats a nivell internacional que validin tota aquesta feina, que això que hem començat farà història i que lluny de partits polítics i persones és el desig de tot un poble al que NO HI VOLEM RENUNCIAR!.

Poseu-vos a fer la feina que us hi toca, i poseu-vos-hi JA.

Us va bé l’Onze de Setembre del 2014?

Il·lustració d’edp.cat

Accediu a l’esdeveniment a Facebook per a escollir la data de la consulta des d’aquí

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment