Juntos sumamos!
3907
post-template-default,single,single-post,postid-3907,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Juntos sumamos!

Juntos sumamos!

La Camacho s’ha cobert de glòria en el debat i ha ensenyat a tota Catalunya que no sap sumar. Mentre argumentava els milions que trauria de les ambaixades i de les subvencions al català i es preocupava per l’estat de nervis del candidat del PSC el Pere Navarro, va la tia i ens ensenya un cartell amb una simple suma, mal feta, el que sumava 1.318M€ a ella n’hi donava 1.218M€!. Coneixent com fan els números els dos ministres del PP del ram econòmic d’Espanya, el de Guindos i el Montoro, un servidor no s’ha sobre excitat amb la cagada, a la fi que cony son 100M€ de més o de menys quan per Bankia la diferència comptable ens ha costat a tots plegats 35.000M€?.

Segurament la delegada del govern d’Espanya a Catalunya amiga del Felip Puig, la Llanos de luna, és la que ha assessorat l’Alícia fent-li els números en un plis plas. Per l’experiència que en té de comptar a la gent que assisteix a les manifestacions xifrant el 11S2012 en poc menys de mig milió els participants on n’hi havia tres vegades més o fent créixer en 100.000 els d’una Plaça de Catalunya, a on no n’hi caben més de 6.000 ben apretats el 12O2012 el dia que els espanyolistes havien de donar-nos la rèplica, s’entendria perfectament, però el que segurament els ha passat als del PP és el que sempre els passa als espanyols quan fan números pensant en Catalunya, ens apliquen directament el percentatge d’espoli fiscal, el 8,6% i avall que fa baixada!.

Fa un parell de setmanes vaig llegir en el Punt una carta que varen publicar de la mestra de català que la Camacho va tenir de petita a Blanes i que entre d’altres coses que no venen al cas li recordava a la candidata els problemes que aquesta tenia amb el “namés” i els pronoms febles. No seria gens estrany que demà en sortís una altra del profe de mates recordant-li que queda lleig per una candidata a la presidència de la Generalitat no saber sumar. Probablement per a coses com aquestes, l’Alícia va triar fer carrera de lletres.

Juntos sumamos, però si us plau Camacho, com a mínim sumeu bé, collons!

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment

Post A Comment