L’esborrany del cop d’Estat
3895
post-template-default,single,single-post,postid-3895,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

L’esborrany del cop d’Estat

L’esborrany del cop d’Estat

Els calaixos del Ministeri de l’Interior no paren quiets buscant l’esborrany  que ha omplert les darreres portades de “El Mundo” sense èxit. Ningú de la brigada de delictes econòmics en té constància de que alguna vegada un informe així hagi existit, segurament al haver-lo redactat agents d’intel·ligència, tal i com passa en les pelis del 007, s’ha autodestruït als cinc segons d’haver-se publicat, el cos del delicte, l’esborrany que havia de posar en evidència que el president Mas, la família Pujol sencera i fins i tot el Conseller Felip Puig eren part de l’entramat del cas Palau a benefici particular, s’ha fet fonedís. Cada cop és més evident que s’han conjugat els tres elements per bastir la conxorxa que pretenia influir sobre el resultat del proper diumenge, 1) La por al procés sobiranista engegat a casa nostra, 2) Un suposat periodista capaç de menjar el que li donin sense preguntar l’Eduardo Inda, la puta del Rei del amo de El Mundo que serveix per tot allò que interessi fer 3) La Col·laboració necessaria de l’Estat i del Govern d’Espanya, en part o en la seva totalitat, per intentar destruir a l’Artur Mas amb males arts.

Res de nou, en el passat més recent ja es va fer, els linxaments de Jordi Pujol i Josep Lluís Carod Rovira pels casos de Banca Catalana i Perpinyà ens recorden que quan a l’Estat espanyol les coses no li van de cares, obren les portes dels doble zeros de les “Secciones Especiales” i els Mortadelos, Filemons i Anacletos particulars comencen a fer de les seves amb la única finalitat de destruir a qui no poden guanyar, tant els fa de quina manera, les mateixes intrigues que d’antuvi acabaren amb la vida d’algun noble per enverinament ara en els temps moderns s’escampen per la premsa, sempre ho han fet igual.

Ho vaig escriure dies abans en “El bufó del Regne” éssent plenament conscient que acabava de començar una persecució implacable i que només es pot aturar de dues maneres; presentant les evidències de que el que es denuncia és cert o caient tot el pes de la justícia sobre els qui han prevaricat, enganyat, pervertit, malbaratat i delinquit. Se’m fa estrany que un mitjà de comunicació tingui accés a un hipotètic esborrany fet per un cos policial a base de retalls de cinquanta informes més i a on a cap hi surt ni el President, ni els Pujol ni el Puig, un informe que a més ningú els ha demanat que s’elaborés, sobre un cas judicialitzat cosa completament irregular, utilitzant els recursos de l’Estat que paguem tots els ciutadans i deixant al marge del jutge que és l’únic que pot ordenar fer un informe com aquest i acabar en la portada d’un diari de tirada internacional.

Però el més greu de tot plegat és que s’ha volgut influir en els resultats d’unes eleccions democràtiques s’ha fet de facto alguna cosa molt més greu, un intent de cop d’Estat en tota regla, quina serà la resposta de la justícia espanyola davant d’aquest atemptat a la nostra llibertat? Jo, ja m’ho imagino, hi voleu apostar?.

Il·lustració d’edp.cat

 

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment