Son quatre gats!
3526
post-template-default,single,single-post,postid-3526,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Son quatre gats!

Son quatre gats!

Abans d’ahir havia de ser festa gran, El día de la Hispanidad. El 12O dia de la commemoració del genocidi perpetrat pels espanyols segles abans en el continent americà, el dia de la raça -i ens diuen Nazis a nosaltres-, havia de ser la constatació d’aquesta majoria silenciosa de catalans amb el ‘corazón partio’ amb els que tant el PP com Ciutadans s’han omplert la boca durant tants anys, els més de sis milions que segons ens explicaven per aquí i per allà, estaven a favor de la idea d’Espanya que ells defensen ja que no havien assistit a la mani del #11S2012. Els convocaren però no hi eren, senzillament no hi varen anar.

I ja veus d’aquests als prop de 3000 que es varen manifestar a la plaça de Catalunya de Barcelona n’hi van un cabàs. Ni obligant els assistents al acte a fer un castell de 10 de 100.000 amb folre i manilles haurien pogut encabir a la plaça els que varen donar com a xifra des de la futura ambaixada del regne d’Espanya, quin ridícul!. Un altra papu, el de la fractura social a la merda, els quedarà alguna cosa més per espantar al personal?.

L’errada de la convocatòria ha estat tant descomunal com ho ha estat també no controlar l’assistència en l’acte de grupúscles radicals i violents brandant banderes pre constitucionals les del pollastre i simbologia feixista, que vinguts principalment de Madrid, València i Saragossa, sota les notes del cara al sol, varen deixar ben clar a Europa el perquè ens en volem anar d’aquesta olla de grills anomenada Espanya.

La Camacho i el Rivera, -quin paparàs que vareu fer companys-, encara no s’han pronunciat, tenen alguna cosa a dir sobre els més de 2000 que hi van anar i els 98.000 hologrames que allí es congregaren? i dels 7.498.000 absents i el seu significat? i de les banderes pre constitucionals? i dels radicals d’extrema dreta? i de tot plegat?, la premsa internacional si que ho ha dit ja, “L’extrême droite espagnole se mobilise contre l’indenpendénce catalane ” (Le Monde 13/O) aquesta és la imatge que varen donar i ells dos hi eren.

Al rotund fracàs hi va ajudar el mal temps?, -gràcies Moreneta-, o el fet de convocar a la gent en contra d’una idea que fa trempar de veritat?, l’evidència és en la realitat que ens envolta i que l’altra dia varem veure, QUÈ SON 4 GATS!!.

I a més no saben ni comptar, i encara ens parlen d’espanyolitzar la nostra escola!!

Fins i tot Carlos Campos en un article a Libertad Digital (El error), ho reconeix.

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

11 Comments
 • admin
  Posted at 15:58h, 21 octubre Respon

  Ja h tornem a se Asclepio?. 30.000m quadrats son TOTA la plaça. En la manifetació del 12O en prou feines es va omplir la part central de la plaça i això no arriba als 3000 o 4000 metres quadrats tirant llarg 6000. No voleu vendre la moto i reconeixeu que sou menys dels que us agradaria i ja està, tant us costa fer això?.

 • asclepio
  Posted at 15:51h, 21 octubre Respon

  Francesc, ¿cuántos caben en plaza Cataluña? ¿Cuántos caben en 30.000 m2 (wikipedia)? Si en la manifestación del 11s eran 5 por metro cuadrado (para llegar al millón y medio en 300.000 metros cuadrados), haz un cálculo. Quita algunos metros cuadrados donde no es fácil que haya personas, como había algunos huecos quita algún metro más, rebaja las personas por metro cuadrado a algo realista, por ejemplo entre 1 y 2 personas. Dejemos 10.000 m2 entre 1 y 2 personas. Sin ser un experto, los cálculos no dan entre 2.000 y 3.000 personas. Tampoco entre 65.000 y 100.000.
  Francesc, nadie niega que se pudiera colar alguna bandera con un águila. Como ya dije y repito “algún periodista ha podido hacer alguna foto”, y está claro que había algunos ultras por las fotos de Eduard. Pero, te puedo asegurar que eran una minoría, minoría. No se veían. Yo vi al legionario y nada más. El artículo este es una caricatura de lo que pasó allí y de la realidad. Es una deformación total. Hay videos de como queman banderas españolas y de la UE en la diada, y no se me ocurriría convertir aquella manifestación pacífica en un aquelarre nazi con escenografía etarra (como la del video que no es difícil de encontrar en internet). Por ese video, o como reaccionaron el mismo 12O en pza Universidad contra una familia con niños que llevaba una bandera española no le diría a Eduard que esa lección de comportamiento de la que se vanaglorian en realidad es una falacia y que se les colaron filoterroristas. No, no lo diré porque la verdad es la verdad. Pero es una cuestión de honestidad con los hechos y Francesc de respeto con las personas, varios miles y la mayoría catalanes, que pensamos distinto a vosotros y que tenemos derecho a hacerlo y nos manifestamos. El desprecio por nosotros, por lo que ocurrió y la obsesión por mostrar excepciones como la norma. Eso Francesc no creo que sea ni tolerante ni respetuoso.
  Eduard, ¿quieres decir que el video que colgaste es del 2012 e iban de Pza Cataluña a Montjuich? ¿de verdad? Ya has mostrado alguna foto con banderas con el águila y algunos rapados que yo no vi, pero está claro que estaban. También he leído que 15 neonazis cantaron el Cara el Sol. No hace falta que insistas con el video. Es del año pasado. Está colgado en youtube, tiene comentarios, muchísimos anteriores al 12 de octubre y la fecha a pie del video es octubre 2011.
  Ý puedes leer la prensa del día siguiente de La Vanguardia o El Periodico para ver que eso no fue demasiado destacable.
  Saludos

 • admin
  Posted at 23:40h, 20 octubre Respon

  Pel que sembla ho va veure tothom menys els que alla hi eren, salut i €

 • nuncamais
  Posted at 23:39h, 20 octubre Respon

  Com podeu negar que hi havia uns quants feixistes amb banderes amb l’aligot, de la Falange i del Requeté?
  Sabeu quanta gent cap a la Plaça Catalunya?
  Quants reforços varen venir de l’Estat espanyol? Aquests també se sentien catalans, o més aviat ens escanayarien si podessin?
  TOT PLEGAT, UN ÈXIT ESCLATANT DE L’ESPANYOLISME QUE VA D’ÈXIT A ÈXIT FINS A LA DERROTA FINAL.

 • admin
  Posted at 10:22h, 20 octubre Respon

  Sobre les declaracions que reclamava de la Camacho o del Rivera ho deia perquè en la mani del 11S2012 varen declarar que la majoria silenciosa de més de 6 milions de catalans no es varen manifestar donant per fet de que si no ho feien es sentien tant espanyols com catalans, ara que en diran dels més de 7.497.000 que l’altra dia no hi eren, aquests son pro independència per la mateixa lógica mental, no?.
  A vegades els valdria més la pena estar callats perquè la realitat tard o d’hora els deixa en evidència.
  Salut i €

 • admin
  Posted at 10:21h, 20 octubre Respon

  Suposo que aquestes també son del 2011, no? El video és de la passejada d’aquest “patriotes” des de la Pl Catalunya cap a Montjuic a on celebren cada any la festa grossa, aquí te la deixo.
  http://www.diarioelprisma.es/blog/2012/10/13/galeria-de-fotos-12-de-octubre-en-plaza-catalunya/#.UIHkhLRdh-Q
  Ah! per cert, també hi era l’Anglada del PxC, un altre “demòcrata” que se us va colar. Amb aquests comentaris no vull venir a dir que tots els que estaveu allà no tinguesiu respecte ni us comportessiu com a holigans, solament manifestar que se us van colar a la mani grups d’indesitjables i que o perquè no vareu poder o senzillament no vareu voler perquè es veiés més penya, s’hi varen passajar durant l’acte fins que varen marxar cap a Montjuic com cada any.
  Fins i tot vaig veure en una TV, no recordo quina, que un señor a pl. Catalunya els increpaba per estar cantant el cara el sol mentre la resta se’ls mirava sense fer absolutament res, supos que per por a no ser agredits.

 • admin
  Posted at 20:07h, 19 octubre Respon

  Si Asclepio, tant tolerants que no deixen que la gent s’expresi sobre el tema de l’autodeterminació. Tu has llegit el Mundo, l’ABC, la Razón o la Gaceta? Has escoltat les declaracions dels responsable polítics de fora de Catalunya? tu creus realment que en aquest ambient jo puc passejar-me amb l’estelada per Madrid? Els que varem anar a la final de copa del Rei contra l’Athletic ja varem veure quina classe de tolerància s’hi gasten per la capital, forces de seguretat incloses i els intents de grups d’extremistes per agredir insultar i vexar a la gent.
  l’11S2012 va ser tota una lliçó de comportament i l’organització es va encarregar prou de controlar que no hi hagués cap merder, desgraciadament a Barna com sempre, se us varen colar els de Falange i d’altres com aquests que més tard varen anant fent via cap a MOntjuic,

  Poquets, tot el que vulguis però hi varen ésser. Uns quants assistents s’hi varen encarar però hauria d’haver estat l’organització qui els fes fora d’allà.

  • asclepio
   Posted at 10:20h, 20 octubre Respon

   Eduard, la organización se encargó de pedir que no vinieran a la manifestación de plaza Cataluña grupos de ultraderecha. Y lo consiguieron.
   Si quieres quedarte con la caricatura de manifestación de tu artículo, pues nada. Las imágenes hablan por sí solas y lo que yo vi también. No se me ocurrirá engañarme con la manifestación del 11S porque quemaran algunas banderas, que se hizo. No vale para nada engañarse ni participo de ese nacionalismo que se cree mejor que el otro. Creo que las dos manifestaciones fueron pacíficas y me gusta.
   Por cierto, creo que todos los 12 de octubre la falange en Cataluña se reúne en Barcelona. Este año no lo hizo en Plaza Cataluña, creo que fue en Montjuic. Los radicales contrarios también lo hacen de vez en cuando. Nos guste o no, a día de hoy es lo que hay y si tienen autorización, están en su derecho.
   Tu video de Youtube no es de plaza Cataluña. No sé si es la calle Valencia o Aragón, pero es por allí. De hecho se ve uno de los edificios altos de la calle Tarragona. Entiendo que no siendo de Barcelona tengas esa confusión. Además ¡el video es del año 2011. Del año pasado!
   Saludos

 • asclepio
  Posted at 20:06h, 19 octubre Respon

  No Eduard, per molt que la propaganda intenti fer-nos colar que hi havia molts feixistes, no va ser així. Potser algun periodista va trobar alguna foto, va sortir aquell tiu que volia cremar una estelada i no el van deixar. Però t’ho dic jo que vaig ser-hi. I ho pots llegir a pràcticament tots els diaris. El que et dic, una caricatura que no té res a veure amb la realitat. Jo ho vaig viure i amb mi molta gent que ho va fer amb molta tranquilitat.
  Respecte al número de manfestants, tinc suficient amb el que he dit. Em sembla tan ridícul dir 65.000 com un poc més de 2.000. Guerra de xifres. Jo vaig ser-hi i no necessito que ningú m’intenti vendre els seus desitjos.
  http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/barcelona-acto-inedito-contra-auge-independentismo-2224253

  Crec que en aquest video hi ha suficients panoràmiques per jutjar si hi havia un ambient d’ultra dreta, si era fàcil trobar banderes preconstitucionals o si de veritat algú creu que només hi havien entre 2.000 i 3.000 persones i erem 4 gats. Mai, fora de la fina de futbol dels Jocs Olímpics del 92 havia vist en directe a Barcelona tantes banderes espanyoles juntes. Jo ja he jutjat que no hi havien ni 30, ni 40, ni 100.000 persones com diuen al mateix video, però tampoc 3.000.
  No ho dubtis, a Madrid hi han manifestacions de tot tipus. És la ciutat d’Espanya amb més manifestacions de signes diferents. Això cadascú ho voldrà veure com vulgui, però he viscut a la Comunitat Valenciana i em sembla percebre a Madrid que es viu la diferència amb més llibertat que aquí. El que hem de sentir dir sense cap mena de vergonya als mitjans de comunicació i al carrer els que no pensem d’una determinada manera, per a mi és molt trist. Però…
  Salutacions

 • admin
  Posted at 17:11h, 19 octubre Respon

  Això és el que varen dir la delegació del govern (65000) i els que varen fer la convocatòria (100.000). La guerra de xifres es sol fer a la inversa, els manifestants solen inflar la participació i els mitjans oficials hi tiren aigua, MAI havia vist que un representant del govern ens voles fer passar bou per bèstia grossa i ens volés fer creure que a la Pl Catalunya h caben 65000 persones.
  El que dic quatre gats, perquè a més ho vaig estar seguint en directe per internet i la meitat de fora. El millor és fer com el Carlos Campos, reconèixer la cagada perquè els qui la varen convocar volien donar la torna a la del 11S i això no es va conseguir nio de bon tros, més aviat el contrari.
  Segurament no vares veure als feixistes que hi varen assistir, busca er internet o en la premsa internacional o en el youtube i els veuràs, no t’havies d’esforçar massa per fer-ho.
  Aqui som un país lliure i tothom es pot manifestar pel que cregui, es podria fer el mateix a Madrid? a València, a Saragossa,? …….
  Vinga company que ja fa una colla d’anys que no ens mamem el dit.
  El que dic en el titular, quatre gats mal comptats. !!
  Salut i €

 • asclepio
  Posted at 17:11h, 19 octubre Respon

  Eduard, no sé de dónde has sacado las cifras de asitencia a la manifestación de las que estás tan convencido. Está claro que no eran ni 100.000, ni 65.000 personas. Yo sí estuve allí y me cuesta muchísimo creer esas cifras.La verdad, no soy ningún experto en asistentes a manifestaciones, pero esas cifras se me antojan muy, pero que muy poco creibles. Los convocantes y la Delegación del Gobierno han caído como siempre ocurre en estos casos. Pasa en todas las manifestaciones, en la manifestación de la Diada, que no tengo ni idea cuantas personas fueron, la diferencia entre distintas fuentes era de hasta casi 900.000 personas. Para mí, lo importante de la manifestación del 11 de Septiembre es que fue muchísima gente, fue pacífica y ha supuesto un punto de inflexión en el debate sobre la secesión.
  Una vez dicho esto, las cifras que das de entre 2.000 y 3.000 personas, estando allí como estuve, se me antojan tan poco creibles como las otras. La Plaza Cataluña según wikipedia tiene 30.000 metros cuadrados y había gente en calles adyacentes. A las 11:45 h acabó en el CCCB un acto de Ciutadans en el que llenaron hasta los topes y con gente que se quedó fuera (unas 100 personas)un auditorio de 500 personas. Cuando dichos asistentes y gente que esperaba fuera llegamos a Plaza Cataluña, la plaza estaba llena, no del todo, pero bastante y se diluyeron en el gentío sin que se notase demasiado. Allí había más de 10 veces los que llegamos, sin duda. Había gente también, holgadamente, eso sí en Ronda Sant Pere y en parte del Passeig de Gracia. No sé si habría 8, 10 o 15 mil personas, pero no 3.000. Había más gente que la última vez que acudí al Palau Blau Grana en una final de la ACB estando a tope. Y el Palau se acerca a las 8.000 personas o lo supera.
  Por otro lado, como estuve allí, te puedo decir que la presencia de ultras, banderas con el águila y grupos de extrema derecha, si hubo, que seguro, pero yo no los vi (sólo vi a un Legionario con su traje y su bandera como algo que me llamase la atención), no tuvo ningún tipo de significación y fue una excepción. Por mí puede decir Le Monde lo que quiera, eso no fue lo que pasó. Allí se manifestaron gentes normales y corrientes, familias, de todas las edades (más gentes de edad avanzada, eso sí) y expresaron con normalidad lo que quisieron expresar, que prefieren no separarse de España. Estaba lleno de banderas españolas y catalanas y a pesar del bulo sobre los ultra sur que ellos mismos se encargaron de desmentir, allí la extrema derecha no estaba. Lo único que se vio en Gran Via fueron exaltados que increparon a los que querían manifestarse con normalidad.
  Como otras veces, la guerra de cifras me parece ridícula, pero me quedo con lo importante para mí: que se hizo, que fue pacífica , que la asistencia fue mucho menor que la de la Diada, que no se hizo contra nadie y que la gente se fue contenta. Los potenciales defensores de que Cataluña no se separe no están movilizados en su mayoría y algunos esconden el periódico que leen para no encontrarse con exabruptos o el odio visceral que a veces se puede leer en este mismo foro. No hay más.
  No fue ningún error y Albert Rivera o Alicia Sánchez Camacho ejercieron su libertad con tranquilidad y sin hacer ningún papelón. Mucha gente agradeció su presencia. Lo que no entiendo es este desprecio,después de tanto hablar de tolerancia por parte de algunos medios a que catalanes que piensan distinto a ellos puedan manifestarse con tranquilidad por sus deseos y sus ideas de una manera tan festiva. No olvidemos que los que no quieren separarse de España son una parte de los votantes de la segundo fuerza política en Cataluña, los de la tercera fuerza política y muchos otros.Todo el mundo es libre de ver lo que quiera y creerse lo que quiera, pero la caricatura que se dibuja de lo que allí pasó no se acerca nada a la realidad. Quizá se niegue la posible fractura social que pueda producirse, pero este desprecio al otro y a la realidad, para mí no es un buen síntoma.
  Saludos

Post A Comment