Catalanitzar Espanya
3474
post-template-default,single,single-post,postid-3474,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Catalanitzar Espanya

Catalanitzar Espanya

Mentre a Espanya li plouen hòsties per tots cantons i el president Rajoy fa l’estàtua, els ministres del seu govern tenen com a única obsessió espanyolitzar Catalunya com si la prima de risc, el rescat, el 25% d’atur, Bankia, el cas Gürtel o el deute acollonant no existissin. Està vist que des de la manifestació del 11S2012 tenen l’ocasió de plantejar el que sempre li funciona al nacionalisme espanyol, tapar amb el llençol català els problemes econòmics i socials que pateixen i reunificar la tropa ja sigui de dretes o d’esquerres. ¡Ataca Tizona, arremete Colada!.

Des de les darreres declaracions en veu alta del ministre d’incultura sr. Wert i l’estratègia gens dissimulada ja de salvar els nens de casa nostra de les urpes del dimoni catalanista, espanyolitzant-los com va fer Pizarro i Hernán Cortes amb els aborígens de Sud Amèrica fins a la comparació del catalanisme amb el nazisme i el feixisme de Margallo l’increïble ministre minvant d’exteriors, deixen ben a les clares les intencions d’aquells que una nit varen penjar la camisa blava a l’armari i en despertar ja eren demòcrates de centre, de tota la vida.

No seré jo el que contradigui pseudo experts mediàtics de tertúlies radiofòniques, televisives o d’editorials de premsa escrita en general del regne del mata elefants, en el relat dels desastres que ens sobrevindrien si decidim donar el cop de porta, això ja s’està fent des les portades de prestigiosa premsa internacional, generalista, política i econòmica, un dia i un altre, però farien be d’escoltar les declaracions del ministre Gallardón l’altra dia a Barcelona, que potser per allò de tenir ascendència gironina és dels que més hi toquen i començar a plantejar-se si davant d’una secessió qui s’ho passaria realment malament seria Espanya, this is the question, my friends!.

Si jo fos un governant espanyol intel·ligent, –quin mal d’ulls que fan aquestes tres paraules juntes!-, optaria just per fer el contrari que ara i CATALANITZARIA Espanya, avui per avui, és la única solució que els queda als espanyols per a recuperar a ulls del món sencer la credibilitat perduda.

I mentre tant el PSC buscant la tercera via !!!!

Il·lustració d’edp.cat
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments
 • admin
  Posted at 20:50h, 13 octubre Respon

  Si a la resta d’Espanya s’hagués fet en aquest darrers 35 anys el mateix que s’ha fet a Catalunya, TREBALLAR, segurament ara no estaríem com estem ni hauríem de fer retallades. El model econòmic d’Espanya ha quedat en evidència arreu del món mentre que el nostre funciona no en va 7,5 milions de catalans estem mantenin a la resta, 45 milions, i aixó és senyal de que va be. Per això parlo de catalanitzar Espanya, ens aniria a tots molt millor!, a nosaltres també.

 • Gonzalo
  Posted at 20:43h, 13 octubre Respon

  Uno de los argumentos centrales de los españolistas es que los españoles tenemos que tener los mismos derechos con independencia del territorio en el que residamos. Y sería muy convenientes tomarles la palabra y proponerles que fuera de Cataluña se recorte la inversión pública en servicios sociales en el mismo grado que se hace en Cataluña, porque de lo contrario las personas que vivimos en Cataluña no tenemos los mismos derechos que el resto de españoles, que gozan de un estatus más positivo. Recortar fuera de Cataluña (en el resto de España) como lo hace el gover sería Catalanizar España.

 • Gonzalo
  Posted at 20:41h, 13 octubre Respon

  Uno de los argumentos centrales de los españolistas es que los españoles tenemos que tener los mismos derechos con independencia del territorio en el que residamos. Y sería muy convenientes tomarles la palabra y proponerles que fuera de Cataluña se recorte la inversión pública en servicios sociales en el mismo grado que se hace en Cataluña, porque de lo contrario las personas que vivimos en Cataluña no tenemos los mismos derechos que el resto de españoles, que gozan de un estatus más positivo. Recortar fuera de Cataluña (en el resto de España) como lo hace el gover sería Catalanizar España.

Post A Comment