El cagadubtes, la bocagrossa i el del cap Wert
3406
post-template-default,single,single-post,postid-3406,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El cagadubtes, la bocagrossa i el del cap Wert

El cagadubtes, la bocagrossa i el del cap Wert

En Narcís, el meu metge de capçalera al CAP, em diu que sap quan algún responsable del PP ha sortit explicant-ne alguna de grossa per TV perquè se li omple la consulta de pensionistes amb la tensió disparada i el marca passos a punt d’explotar per les taquicàrdies que els agafen. Acte seguit els veu per la finestra cames ajudeu-me, cap a la Caixa a esborrar la banda magnètica de la llibreta de tant passar-la per verificar que aquest més els hagin ingressat la pensió, fent parada abans a la farmàcia per a comprar les píndoles que els ha receptat i a on els espera una altra dosi d’emocions fortes amb el co pagament i l’euro sanitàri. A aquest ritme ens carreguarem a la meitat dels jubilats a base d’espants, o potser és el que volen?, aquests fills del Fraga en saben un niu d’això de reduïr despesses.

Ja és curiós que polítics com el Rajoy, la Sánchez Camacho o el Wert, amb menys missatge que les lletres dels grans èxits del Georgie Dann, tinguin tanta influència en la gent. És sortir la senadora, el ministre o el president i no hi ha octogenari que aguanti quiet davant del televissor, o prima de risc que no pugi. Capítol a part mereix l’ex tertulià d’Intereconomia ficat a ministre de cultura, que el diua que no genera crispació a escola de Catalunya enxufa la seva dona de tertuliana a TVE1. La doctrina la marca la FAES, Aznar és Déu i Vidal Quadras el seu profeta o alguna cosa per estil.

Què val 1000, vots?, una mentida, el primer manament per un polític del PP. En el fons els catalans n’hauríem d’estar agraïts, entre aquests tres estan fent més independentistes que l’ANC!.

El saben aquel que diu ….. un altre dia parlarem del PSC.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment