Invocant a Freddy “Krueguez”
3330
post-template-default,single,single-post,postid-3330,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Invocant a Freddy “Krueguez”

freddy

Invocant a Freddy “Krueguez”

Collons quin espant! Ahir després de veure la resposta fulminant del Barça als crits contra Catalunya i els catalans que proferia l’afició sevillista en el partit del 6 de 6, vaig donar-me un petit homenatge veient Braveheart, de Mel Gibson, mala idea. M’he passat tota la nit somniant com la Sánchez Camacho i l’Albert Rivera, m’esquarteraven com si fos un escamarlà a la planxa en el poltre torturador al vell mig de la plaça de Catalunya de Girona, no sé que m’ha fotut més engoixa que em desmembressin davant de tothom o els llavis de pop de l’Alícia a punt d’explotar pel bòtox a dos pams de la meva cara, quin patir deu meu!!.

Ja pel matí m’ha despertat el soroll del motor dièsel de la tallagespes del vehí i mig adormit m’he vist envaït pels tancs de la Brunete, pilotats pel Vidal Quadras i la Curri Valenzuela vestits de la benemèrita, amb un tricorni gros i negre com les desgràcies econòmiques que ens profetitzen cas de fer-nos independents de la “Madre patria“. Tancant la desfilada militar el rei mata elefants al darrera, fent de monarca escombra. He fotut un salt del llit d’aquells que a la meva edat ja no toquen. La meva dona m’ha dit que si m’havia tornat boig, -jo que sé noia-, li hauré de dir al de la màquina que talli la gespa a altres hores!.

Em fa por fins i tot, tancar els ulls, perquè quan ho faig se m’apareixen els sòmines del Monago i el Fdez Vara en miniatura, un a cada orella, reclamant-me la part d’extremeny que els pertoca de la meva persona si és que en tinc alguna i la quota dels 5000M€ del rescat que Extremadura ens ha fet, o això dieun ells. Ben agafadets de la ma i a dues veus talment com escolanets de Montserrat em taladren el cervell i s’enfilen desafinant a cop de campaneta. Ja estic patint per quan es faci de nit i hagi de tornar anar a dormir, quina recança!. Però no eren de partits rivals aquests dos?, definitivament els catalans som la cola d’Espanya!.

I és que aquests espanyols des de que se’n han adonat que això nostra va de veres que no paren de fotre’ns por, hòsties!, Si en comptes d’acollonir a la gent estessin per la feina, a Girona ja tindríem la NII desdoblada en faria de temps!!.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

1 Comment

Post A Comment