Alejo, que n’ets de tocacollons xaval!
3321
post-template-default,single,single-post,postid-3321,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Alejo, que n’ets de tocacollons xaval!

Alejo, que n’ets de tocacollons xaval!

El xiuxiuejador, intrigador i glutural Alejo, l’ha tornat a liar, l’home li ha agafat gust a això de viure en un país de llibertats com el nostre, a pesar de que els seus avantpassats més recents ho van voler d’altra forma durant més de quaranta anys. A ell això de la democràcia i la llibertat, coses de rojos i de diables, li ha vingut de collons.

I és que quan se’n fa un tast, la llibertat enganxa, tot i que ell li negui als altre i al carrasper del Vidal se li afluixa la llengua i li borbolleja la merda per la boca, anomenant traïdor a l’ex president del govern espanyol ZP o cretí al Blas Infante, pare del nacionalisme andalús, que els seus amics de guateques, els “señoritos cortijeros”, “catafinos explotadors” es van encarregar d’aixafar. Potser sigui per això que el consistori de on va nèixer Blas Infante, Casares, l’hagi declarat “persona non grata” fins i tot amb els vots dels seus companys del PP, no se si per dissimular. No es perderan gran cosa, els ho asseguro.

Transitant pel seu blog hom enten la classe d’educació que l’amic gola profonda Alejo, va rebre quan era un infant. Fins i tot en el seu PP produeïx mal d’ulls les seves receptes sobre com neutralitzar nacionalistes (espanyols o d’altres llocs?), insistir amb l’atac a l’estatutet, o posant en dubte al govern, forces de l’ordre i fiscals, tot d’una, aprofitant la sentència del 11M per no haver fet valer la seva teoria de la conspiració. Ara ens vol tancar a tots a la presó, començant pel nostre president, suspendre l’autonomia i no se quantes coses més. Fins i tot dins del PP, l’Alejo és un radical perillós.

´Laringe d’espart´ Quadras és el prototip d’aquesta raresa nacional del caga elàstics, invocador perpetu del home del sac, defenssor del canguelo colectiu nacional, del vot de la por i de l’engany, esperit del Guerrero de l’Antifaz, el Capitán Trueno o del Roberto Alcázar y Pedrín, l’agutzil de la teoria de la conspiració, imatge d’un moment d’aques país que ja va passar, de quan amb en Franco gent com ell vivien molt millor.

I el molt imbècil diu que ens vol fer venir la Guàrdia Civil …. que vigili de no mossegar-se la llengua, corre el risc de morir enverinat.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

No Comments

Post A Comment