Jugant a Emmanuelle
3245
post-template-default,single,single-post,postid-3245,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Jugant a Emmanuelle

masturbar

Jugant a Emmanuelle

De petit recordo, en una Espanya endarrerida, reprimida i provinciana unes escenes de “l’últim tango a París” en les que el Marlon Brando es sucava el melindro amb mantega de la fina per sodomitzar a Maria Schneider a la cuina, varen provocar que la meitat del país anés en peregrinació a Perpinyà per a veure el film. El que l’havia vista l’explicava l’endemà als companys de feina com si fos el no sé què, mentre que l’altra meitat feien d’amplificador pel que s’inventaven, avui aquesta peli l’han feta ja unes quantes vegades per televisió, ja veus la tonteria. El sexe, juntament amb el fútbol, era una de les aspirines per una societat mancada de llibertats i a on tot era pecat, sobretot el que es relacionava amb el sexe. Passats 50 llargs anys des d’aquella època Espanya, en l’esencial, ha canviat ben poqueta cosa, aquí tothom presumeix de modernitat fins que apareix l’Olvido Hormigos i ja l’hem liada altra vegada.

La regidora del PSOE de los Yébenes, un poblet de 6500 habitants sense cap gràcia coneguda, ha saltat a les capçaleres dels diaris, dels programes de TV, com a tema central en les tertúlies radiofòniques per gravar-se amb l’smartphone de l’ajuntament fent-se una palla per a regalar-li al seu home i el video, ella diu que no sap com, ha acabat a YouTube i s’ha convertit en el tema central d’aquest país de pandareta la mateixa setmana en la que s’estaven discutint les condicions del rescat bancari, en la que Draghi estava lliurant una batalla a cara de gos amb els del Bundesbank pel tema de la compra del deute i en la que la que talla el bacallà a Europa, l’Angela Merkel, visitava al sòmines del Rajoy per explicar-li a ell i al seu govern que és el que toca fer ara, tot un mèrit, si señor.

La Olvido, presa per un fugot incontrolable i víctima de la seva incompetència per a moure’s en um mitjà com el de les xarxes socials, ens va demostrar cagant-la dues vegades tres de les coses en les que hem de millorar, La primera la permisivitat, som una societat tancada que en qüestions d’ètica no ha evolucionat des del Marlon Brando i la mantega, La Segona que la modernitat i l’avenç tecnològic ens ha agafat a molts amb el pas canviat, a qui se li acut sino passar un vídeo com aquest al teu amant a través d’un SMS i la Tercera que la màxima de Circ i lleons, no ha perdut ni un gram de la seva vigència.

Ah! i no perdem de vista la història que si això li serveix per arribar algún dia a ser alcalde m’imagino l’espectacle dels polítics de torn quan vulguin captar vots en la propera campanya, algu s’imagina al Rajoy, al Rubalcaba  o al Durán en pilota picada i en una situació semblant per arreplegar uns quants vots?, eccssss quina engúnia!.

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
 • admin
  Posted at 09:43h, 10 setembre Respon

  Era fàcil de fer aquest, Alyebard, els problemes venen quan s’escriu sobre coses més compromeses. Salut i gràcies per visitar el meu bloc.

 • Jordi
  Posted at 07:47h, 10 setembre Respon

  Molt bon post i molt divertit. Tens raó Eduard, tots hi hauriem de fer una reflexió. Una abraçada!

  • admin
   Posted at 09:44h, 10 setembre Respon

   És que aquí sempre ens passa igual, som molt oberts i molt progres fins que un cas com aquests ens posa a tots a lloc i mira que no hi han coses importants que ens estan passant aquests mesos!.

   Per cert ja estàs treballant?

 • Alyebard
  Posted at 07:12h, 10 setembre Respon

  Molt bona descripció de la crua realitat que ens envolta.

Post A Comment