Estic intervingut / rescatat, digue-ho com vulgis!
3210
post-template-default,single,single-post,postid-3210,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Estic intervingut / rescatat, digue-ho com vulgis!

Estic intervingut / rescatat, digue-ho com vulgis!

Aquest matí he començat a treballar, després de tot el mes d’Agost de vacances, m’he posat davant de l’ordinador i ja ni recordava les passwords per entrar a les aplicacions, bon senyal, el descans ha sigut profitós.

Com faig normalment he anat a la Caixa a treure els 120€ de la setmanada, per comprar el diari, fer el cafè i tirar la primi no fos cas de que ….., però en posar la targeta en el caixer automàtic i veure que la informació que m’apareixia en el dial era en alemany ja me’n he adonat que alguna cosa no anava bé. Després de comprovar que no era possible canviar l’idioma, amb els pocs coneixements d’alemany que hom va adquirir els estius intentant lligar amb estrangeres i un cop haver apretar vint-i-cinc mil vegades el collons de tecles amb música de la maleïda màquina m’ha sortit un missatge en el visor que em deia en l’idioma de l’Schwarzenegger

Lamento informar-li que vosté és un ciutadà doblement intervingut. Per operacions que exedeixin dels 100€ passi pel mostrador. Lamentem les molèsties que això li pugui ocasionar.

He anat a trovar en Guillem, el director de la meva sucursal, que m’ha confirmat que degut al rescat europeu, les condicions fixades pel Bundesbank, ai perdó pel BCE, per a deixar-nos els diners per fer rutllar la banca, aquest tipus d’operacions a partir d’ara s’havien de controlar estrictament. S’ha oferit per arreglar-ho ja que soc un client solvent, tinc un saldo al compte prou important, un dipòsit generós, no tinc cap prestec pendent i tant jo com la meva dona treballem en empreses solvents, fins ara, ella funcionària i jo a la privada. Ha entrat en la meva fitxa de client i m’ha colocat en la casella de solvència del perfil la clau 12, que segons m’ha explicat, és la que identifica els clients sense problemes ni d’efectiu ni de crèdit i que a partir d’aquell moment ja podria fer ús sense problemes del caixer.

Hi he tornat i en ficar la targeta, m’he fotut un espant de cal ample, a la pantalla m’ha sortit la imatge de la malparida de la Merkel sonrient! –Was magen Sie hier-, m’ha dit la cabrona, soc català i solvent i vull treure 120€, li he respost jo pel teclat i després d’una bona estona esperant resposta, m’ha fotut una sonora botifarra pels morros i ha esclatat amb una riallada d’aquelles de pel·lícula de por que fins i tot m’ha erissat els pels del clatell, com se les gasta frau Angela!!. Tot seguit el caixer s’ha apagat i ha escupit la targeta al terra com si s’hagués trobat a la boca un gra de pebre negre. Una hora d’insuportable cua més tard he aconseguit el meus diners directament del mostrador de la sucursal, ei, 99€ i ni un cèntim més m’han donat!, m’hauré d’ajustar al pressupost marcat.

Però no deia el torracollons del de Guindos que el rescat no tindria conseqüències pels ciutadans!

 

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

3 Comments
 • Xavier Comas
  Posted at 18:38h, 30 setembre Respon

  Es que mi primer comentario también era totalmente satírico y tenía algo de tragedia grotesca…pero era una broma Eduard.

 • admin
  Posted at 13:19h, 30 setembre Respon

  Doncs gràcies per la part que em toca!! De fet és un article pretesament irònic, Xavier.

 • Xavier Comas
  Posted at 13:17h, 30 setembre Respon

  En mi opinión, normalmente tan solo hablo de mi , de mi entorno y de lo que se que pasa entre mis amigos, no amigos y conocidos, y diremos que los problemas que puedan sufrir quienes tienen depósitos en La Caixa, no tienen nada que ver con el Sr. Guindos, los problemas tienen otro calado y no hace falta ser muy inteligente para darse cuenta.
  De todas maneras felicito a quien se puede permitir extraer 120 euros, para los gastos de una semana, en café, diario y la primitiva…ya que pronto será una rareza entre todos los españoles y por supuesto los catalanes.

Post A Comment