La puta i la ramoneta
3147
post-template-default,single,single-post,postid-3147,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La puta i la ramoneta

La puta i la ramoneta

Aquest cap de setmana el meu amic Alberto José Borja de Madrid, m’ha trucat més tensionat que un filferro perquè havia sentit en el Gato al agua, programa de TV, de culte a Espanya per enyorats del règim reconvertits en demòcrates de centre, que Pujol, l’ex-president Pujol s’havia afluixat el cinturó i el nus de la corbata i havia dit no se què d’unes putes romaneses en una entrevista publicada al setmanari Presència.

Les feines que he tingut per aclarir-li el malentès ja que per un madrileny del barri de Salamanca i soci del Reial Madrit, es fa del tot impossible d’entendre l’expressió, “fer la puta i la ramoneta” que va dir el president ja que quan es tradueix de manera literal fent servir el google, passa el que passa.

Per tal de fer-li més entenidor vaig usar aquell refrany espanyol que diu “además de puta, poner la cama” perquè veiès cap a on anava el tema, però no hi va haver-hi maneres que ho entenés, ho vaig veure clar quan em va començar a preguntar si no pagavem prou be als nostres expresidents i per això s’havien de buscar un sobre sou en negocis tèrbols, sobre el que en pensava la Ferrussola de tot plegat i coses per l’estil.

En un segon intent per provar de tranquilitzar-lo vaig creure oportú utilitzar un símil futbolístic, que això en aquest país sol funcionar prou bé, preguntant-li que li semblaria a ell, il·lustre merengon, que el presupost anual del Reial Madrit l’administrés directament el Jan Laporta i ja hi varem tornar a ser, no em surt el tiu amb no se que collons del Tomás Roncero i les teories del Villarato?.

Vaig haver de penjar el telèfon més nerivós jo del que estava ell. Ben mirat se me’n pixa que ho entengui o no, mentre per aquí nosaltres ho tinguem suficientment clar i deixem de fer la puta i la ramoneta, tard o d’hora ja se’n adonaran del que el Jordi Pujol estava parlant.

A més, no diuen que els portuguesos volen integrar-se a Espanya i convertir-se en espanyols?, ja els hi deixarem el lloc, que no pateixin, al Cristiano Ronaldo i tot!.

En parlen d’axò també:

admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

2 Comments
  • admin
    Posted at 15:06h, 05 setembre Respon

    Ja, ja, ja i el Cristiano, el Pepe i el Coentrao també !!! Quina patrulla.

  • alforest
    Posted at 11:38h, 05 setembre Respon

    Fantàstic !..en Mourinho serà espanyol…?…això és la Fi del Imperio !..”Madrid se quema, se quema Madrid …”

Post A Comment