Endavant la selecció
974
post-template-default,single,single-post,postid-974,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Endavant la selecció

Endavant la selecció

Fins fa ben poc, el Barça era el més semblant a la selecció catalana de futbol, si més no l’ambaixador a partir del que molta gent de tot el món podien situar la nostra terra en la bola del món. Amb l’aparició de la Plataforma Pro Seleccions aquesta funció ha passat directament a la veritable i no reconeguda selecció catalana que cada any pels voltants de nadal juga el seu partit anual davant d’algun equip nacional de primer nivell.

Com que la iniciativa, repetint el que ens va passar amb el tema de les Autonomies, l’han copiada fins a Extremadura, l‘esdeveniment no passava de ser una curiositat més dins el món de l’esport del que se’n parlava prou feines a casa nostra i para de comptar, per resoldre això la Federació Catalana de Futbol va decidir oferir el càrrec de seleccionador a una persona que ho ha estat tot com a jugador i entrenador, el Johan Cruyff i ves per on l’ha acceptat!.

Han sigut moltes les crítiques cap a la federació per oferir el lloc a un senyor que tot i fer una pila d’anys que viu aquí, no ha fet mai l’esforç per a parlar el català, a ell que no parla be ni l’holandès ves per on, però en un país en el que el  seu president el parla com el parla, ja m’explicareu.

Cruyff, polèmiques al marge, aportarà a la selecció dues coses, la primera l’efecte mediàtic que aquest home te i que ja va fer que l’acte de presentació es comentés en les emissores de televissió d’arreu i la segona, no cal oblidar que és un excel·lent entrenador amb un gran prestigi que possiblement farà que cap jugador convocat digui que no a participar en el partit anual el que juntament amb la seva gran capacitat tàctica i motivadora, ens farà molt més forts.

Només per això la tria ja em sembla tot un encert i a mi, que voleu que us digui, m’agrada i molt!.

4 Comments
 • Andreu
  Posted at 10:52h, 11 novembre Respon

  Coincideixo que, en aquest cas, és molt més important que Cruyff és conegut arreu que no el fet que no parli català. La seva tria pot tenir un efecte molt positiu pel que fa al reconeixement ple del nostre combinat nacional. L’anomalia era, precisament, poder triar només un entrenador català quan els anglesos tenen Capello, Sèrbia va tenir Clemente, Hiddink va entrenar la millor Corea del Sud…

 • Eduard
  Posted at 09:59h, 11 novembre Respon

  En aquest tema jo no puc ser neutral, soc cruifista des de que va venir a jugar al Barça en el 74, el que si que hauríem de convenir tots plegats és que el fitxatge del cruyff el que ens donarà serà un efecte mediàtic enorme cada cop que juguem un partit, i això és molt bo.

  Ja m’agradaria a mi que això ajudés també a tenir una selecció oficial que pogués competir en els campionats oficials i lluités pels títols en joc, però per això sembla que només ho tindrem a l’abast quan tinguem un estat propi.

  Salut i €

 • MadeByMiki
  Posted at 08:54h, 11 novembre Respon

  A tu et sembla una bona elecció, però per la meva banda em sembla indiferent qui sigui l’entrenador de la selecció. Potser l’únic interessant d’aquesta elecció és que queda clar que aquesta selecció és una broma. Ara ni tan sols l’entrenador se la creu.

 • Bitacoras.com
  Posted at 20:41h, 10 novembre Respon

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Fins fa ben poc, el Barça era el més semblant a la selecció catalana de futbol, si més no l’ambaixador a partir del que molta gent de tot el món podien situar la nostra terra. Amb l’aparició de la Plataforma Pro Selec…

Post A Comment