Putes, xoriços i incivisme
951
post-template-default,single,single-post,postid-951,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Putes, xoriços i incivisme

Putes, xoriços i incivisme

Quan encare retrunyen la controvèrsia i el debat per la pràctica de la prostitució a l’aire lliure en l’entorn de la boqueria i les imatges que varen transcendir a la premsa  encare son fresques, ahir ens en varen arribar unes altres en la que es pot veure com immigrants sense papers s’apilonen per la nit en aquest mateix indret en un mercat a on s’hi ofereixen productes de dubtosa procedència. Això és un no parar!.

És cert que el moment econòmic no permet massa alegries i que l’abundància de sense papers fa prou difícil que qui viu en la marginalitat pugui guanyar-se la vida sense delinquir, però és trist que en una societat moderna això hagi d’existir sense més. Em fa l’efecte que els problemes com, prostitució, immigració, etc. cremen i qui hi hauria de procurar sol·lucions es tapen els ulls o miren cap a altres costats fins que la pressió mediàtica els obliga.

És difícil habilitar una sol·lució d’avui per demà, per això sempre he reclamat que es parli d’aquestes qüestions fora dels processos electorals a on assistim al ja conegut espectacle de la denúncia populista d’una banda i de l’etiquetatge de xenofòbia i racisme per l’altra part sense que al final se’n parli de veritat i es cerquin mesures.

Probablement el desplegament de policia que ha fet l’Ajuntament de Barcelona al voltant de la Boqueria sol·lucionarà un problema en aquell sector concret temporalment traslladant-lo a altres indrets, però és així com s’ha de sol·lucionar aquest tema?. A mi em sembla que no.

Parlen d’això també:

2 Comments
 • Bitacoras.com
  Posted at 15:09h, 27 octubre Respon

  Información Bitacoras.com…

  Valora en Bitacoras.com: Quan encare retrunyen la controvèrsia i el debat per la pràctica de la prostitució a l’aire lliure en l’entorn de la boqueria i les imatges que varen transcendir a la premsa  encare son fresques, ahir ens en varen arrib…

 • Pingback:Twitted by edp
  Posted at 02:05h, 16 octubre Respon

  […] This post was Twitted by edp […]

Post A Comment