Ens prenen el pèl!
938
post-template-default,single,single-post,postid-938,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ens prenen el pèl!

Ens prenen el pèl!

Jo, com a sofert ciutadà que veu com els impostos que paga s’escolen en bona part per l’aigüera de la corrupció, reclamo, front a la reacció corporativista de la classe política intentant justificar injustificables comportaments en sessió parlamentaria, de l’ús de les eines que posem a la disposició de ses senyories per exercir el seu treball, saber que el seu ús és el correcte en tot moment.

Entendria que el Conseller Saura o el parlamentari Sirera s’emprenyessin si algú es dediqués a interceptar missatges realitzats amb el seu propi mòbil, però quan el que s’està utilitzant és la BlackBerry últim model que tots els paguem per imbecil·litats com les destapades, que voleu que us digui, crec que hi tenim tot el dret.

Soc del parer que de l’activitat d’un parlamentari, hauriem de conèixer si el seu comportament està a l’alçada de la responsabilitat i seriositat que se’ls suposa i ells el deure de donar-nos-en comptes quan els hi demanem. Si jo fes ús de l’ordinador de la meva feina per accedir a segons quines xarxes socials en hores de treball o el mòbil per les xorrades que els solen emprar algunes de ses senyories, ja m’haurien fet fora faria temps.

És trist que mentre els escàndols per corrupteles estan farcint les pàgines dels diaris en forma d’informes pagats a preu d’or que no serveixen per res, trames de corrupció organitzades  al voltant de pagaments per favors i vinculades al sector del totxo o de la manca de control sobre la destinació de les subvencions que s’atorguen a Fundacions privades, avui els polítics de tots els partits representats en el Parlament, es facin solidaris amb els ofesos perquè els han enxampats passant-se missatges SMS en actitud més pròpia d’adolescents en cel que d’un representant del poble.

Quina barra que tenen tots plegats, cony!!!

13 Comments
 • Maria
  Posted at 11:06h, 12 octubre Respon

  Más antigua es la democracía, Salva, que cosas más antiguas defiendes.

  Pocas cosas, referentes al comportamiento humano y su gestión, no han sido ya probadas en una u otra sociedad. El problema no es tanto que sistema es el bueno, si no que sistema se adapta al grado de desarrollo humano de cada sociedad, y para mí es evidente que el actual sistema politico de decirle a la gente que es lo bueno y lo malo ha pasado, como ha pasado el tiempo de la iglesia, que también hacia lo mismo.

  De igual manera que no funciona ya la venta asistida en un supermercado, y la gente quiere ver el precio y la calidad del producto, y no el discurso interesado del vendedor, igual pasa con la politica. Estamos hartos de vendedores de humo. Queremos precio y calidad. Algo debe cambiar en politica, y el partido que antes se de cuenta y lo ofrezca, será el que gane.

 • Salvador
  Posted at 11:06h, 12 octubre Respon

  Hombre Luci, eso que acabas de explicar ya ha sido probado. Se llamaba “Despotismo Ilustrado”.
  Oues vaya cosas mas modernas nos propones.

 • Rosa
  Posted at 19:34h, 10 octubre Respon

  Democracia directa, obligacion de presentar cuentas al pueblo, entradas salidas, destino etc, altos cargos publicos, sobre todo los que manejan dinero maximo 2 legislaturas.Con lo que han llegado a robar todos y digo todos los que han robado, sean quienes sean, terminarimos con la crisis, o por lo menos seria mas llevadera, porque no van ninguno a devolver ni un duro(y eso que ya no tienen valor) se que la crisis pasara, pero de momento muchos lo van a pasar muy mal,

 • María
  Posted at 19:34h, 10 octubre Respon

  Para mí esta es una etapa, la de la democracía, que durará lo que tenga que durar, hasta que se imponga una tecnocracia o una aristocracia, la cual veremos o no, pues no veo que la democracia esté languideciendo.

  Pero mientras cualquier populista pueda ocupar cualquier cargo de responsabilidad en el gobierno, estas cosas pasarán, y más mientras algunos sigan incluso aforados, pues los fueros no son buenos ni para los vascos, ni para los catalanes ni para los politicos..bueno, para ellos sí, pero no para el resto de la sociedad.

  Si yo tengo, en mi empresa, le doy a alguien un sueldo fijo, que irá aumentando con el tiempo, sé que su cerebro irá directo a pensar en como trabajar menos. Si le doy objetivos remunerados, irá a cumplirlos, y si le diera el sueldo por lo que dice que vale, no tendria dinero para pagar ni a un solo empleado…Los politicos cobran por lo que dicen valer, nunca por los objetivos conseguidos.

 • Xavier Comas
  Posted at 13:39h, 10 octubre Respon

  Evidentemente Eduard, lo que nos está pasando en Catalunya y el resto de España es sencillamente vergonzoso y clama al cielo. He pasado algún artículo de nuestro vecino Puigverd y él considera que esta crisis, algunos hasta hace poco no la veían, nos va a llevar a una crisis de partidos y política. Yo desde luego lo veo muy claro y eso a pesar de las subvenciones que se reparten entre los medios y partes interesadas en vivir del mogollón que se han formado entre ellos y sus amiguetes.
  He pasado en mi blog, temas de estallidos populares, como los levantamientos del pan, la huelga de tranvías que se iniciaron por las medidas tomadas por los políticos y sus cipayos, no hay que olvidar que la Guerra de la Independencia, la del Francés entre nosotros, no fue más que levantamientos populares a pesar de que los políticos no estuvieron por la labor.
  El problema es sencillo, tienen impunidad, hacen lo que les da la gana y no pasa nada, algunos informan pero el ciudadano actualmente, tiene otros problemas que les acucian, paro, peligro de desempleo e hipotecas y no se da cuenta o sencillamente habla pero sabe que no pasará nada y cuando eso pasa en una sociedad es que está enferma, muy enferma y quienes actúan así lo saben.
  Acuérdate de una cosa Eduard, esto explotará cuando la situación económica, se haga tan difícil aque los ciudadanos no tengan nada a perder y se lancen a la calle.
  Esto si no se remedia será pronto, hay que echar a esta nueva clase política endogámica y servil, que actúa sin principios y que juega con nuestro patrimonio como sino existieramos.
  Saludos.

 • Pingback:Ens prenen el pèl! « Por la paz y la libertad
  Posted at 10:53h, 10 octubre Respon

  […] Publicat a edp.cat […]

 • admin
  Posted at 21:51h, 09 octubre Respon

  Si David, estan molt mal acostumats, el que m’emprenya de tot això és el posat d’indignació que prenen quan el que tindrien de fer és demanar-nos perdó pel seu comportament.

  A la meva empresa, utilitzar l’e-mail propi o accedir a segons quines pàgines d’internet, son falta greu. Perquè ells han d’ésser diferents?

  Salut i €

 • David
  Posted at 20:32h, 09 octubre Respon

  Eduard,

  Totalment d’acord amb tu. Si el senyor Sirera volia intimitat, que s’hagués aixecat, hagués anat al passadís i hagués enviat el missatge amb el seu mòbil personal. A més, encara poden sentir-se privilegiats: la immensa majoria de treballadors ni tan sols poden tenir el seu mòbil engegat en hores de feina, i ja no diguem utilitzar l’ordinador de la feina per mirar el correu personal o fer una compra d’un bitllet d’avió. Com es nota que tots aquests polítics mai han treballat fora de la política!

 • jorfont
  Posted at 13:30h, 08 octubre Respon

  Lo que m’estranya es que el Rei no digui ni piu, com així tampoc diuen res els bisbes, ja que aquets podrien aprofitar -ho per difondre a la fulla dominical el (7) sèptim manament de Deu.

 • admin
  Posted at 12:32h, 08 octubre Respon

  Hola Albert.

  Jo conec en primera persona a parlamentaris com el Carles Puigdemont o l’Antonio Donaire i per referències al president del parlament, el Benach i sé que l’utilització en general de les eines que tenen a la dispossició per a fer la seva feina és la que tots podem entendre com a correcte.

  El que jo parlo aquí és dels casos concrets del Sirera i del Saura que aquests dies han omplert els papers i el que no entenc és l’atac que han fet per a qui els ha publicat “la pillada” com tampoc el suport implícit que han rebut del Parlament.

  Jo no critico l’utilització de les xarxes socials Albert, ningú que es dediqui a editar un bloc ho pot fer, el que si qüestiono és l’utilització que s’en fa de les eines i sobretot del moment, en plé debat del Parlament per a dir coses del àmbit personal fent servir mitjans amb els que tots els equipem.

  T’he comentat més coses en l’article del teu bloc

  Salut i €

 • Albert Medrán
  Posted at 11:31h, 08 octubre Respon

  No estic d’acord amb aquesta concepció que l’ús que en facin sigui irresponsable o desmesurat. Com tampoc estic d’acord en la vulneració del dret a la privacitat que han patit els dos diputats. A més, la participació que en fan a les xarxes socials alguns dels membres de la Cambra són els que enriqueixen el debat i propicien més contacte amb els ciutadans.

 • admin
  Posted at 20:00h, 07 octubre Respon

  Hola Rosa.

  A veure si en les properes eleccions entre tots els hi fem saber !!

 • rosa
  Posted at 12:15h, 07 octubre Respon

  si, pero solo tenemos derecho a pataleta, y entre nosotros, eso si cornudos y apaleados. saludos

Post A Comment