Alejo Vidal Quadras, persona non grata
146
post-template-default,single,single-post,postid-146,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Alejo Vidal Quadras, persona non grata

Alejo Vidal Quadras, persona non grata

El xiuxiuejador, intrigador i glutural Alejo l’ha tornat a enmerdar, l’home li ha agafat gust a això de viure en un pais de llibertats com el nostre, a pesar que els seus avantpassats més recents ho van voler d’altra forma durant més de quaranta anys. A ell això de la democràcia i la llibertat d’expressió li ha vingut de collons.

I és que quan es prova, la llibertat enganxa i al carrasper de Vidal se li afluixa la llengua i li borbolleja la merda per la boca, anomenant traïdor al ex-president del govern, el ZP, o cretí al pare d’aquest andalucisme que els seus amics, els “señoritos cortijeros”, “cata-finos” i esgarrapa cristos es van encarregar d’aixafar, Blas Infante. Potser sigui per això que el consistori de Casares, poble natal de Blas Infante, l’ha declarat amb els vots dels seus correligionaris pepeístes, persona non grata. No es perderàn gran cosa els ho asseguro.

Transitant pel seu blog un entén la classe d’educació que l’amic “gola profunda” Alejo ha rebut. Fins i tot en el seu PP produeïx mal d’ulls llegir sobre com “neutralitzar nacionalistes“(espanyols o d’altre lloc?), insistir amb la fragmentació de l’Estat a resultes del “estatutet” o posant en dubte a fiscalia, forces de l’ordre i judicatura tot en un, aprofitant la sentència del 11M. Fins i tot dins del PP, l’Alejo és un radical.

“Laringe d’espart” Quadras és el prototip d’aquesta raresa nacional del caga-elàstics, invocador perpetu de l’home del sac i defensor de les essències del canguelo coletiu nacional, del vot de la por i de l’esperit del Guerrero del Antifaz, Capitàn Trueno o de Roberto Alcázar i Pedrín, l’agutzil de la teoria de la conspiració, la imatge d’un moment d’aquest país que ja va passar, de quan amb Franco segur, gent com ell vivia millor.

I el molt imbècil diu que ens vol fer venir la Guàrdia Civil …. que vigili de no mossegar-se la llengua, corre el risc de morir enverinat.

L’estimen també un munt:

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.