Jo també vull pla de sanejament!!
918
post-template-default,single,single-post,postid-918,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Jo també vull pla de sanejament!!

Jo també vull pla de sanejament!!

S’està preparant sota la protecció de les branques del gran arbre del Banc Central espanyol, la major restructuració del sector financer de tots els temps i ja és curiós perquè quan tot aquest merder va començar des del govern i les institucions no es cansaven de repetir que el sistema financer espanyol era el model i l’exemple a on la resta de països s’havien d’emmirallar.

També ens havien venut que ni l’efecte de les subprime, impagaments, provisionaments massius per pèrdues, etc. s’havien de produïr a casa nostra perquè aquí, ai mare de Déu, no hi havien subprimes !!! i fins i tot algú s’ho va acabar creient.

El Fons de provisionament pel restructurament i rescat (FROB) que recentment s’ha aprovat té un marge de contribució per aquest any d’uns 36.000 milions d’€ inicialment es dotarà amb uns 9.000 milions, -quan es demanava per satisfer Catalunya en les peticions de finançament?-, que s’utilitzaran íntegrament per el sanejament de les entitats emmerdades fins a dalt d’impagats i deutes i per a pagar les indemnitzacions  i les pre jubil·lacions de tot el personal que amb les fusions, fotaran al carrer.

Al final a Madoff l’hauran de fer sant entre tots plegats, perquè amb la seva gosadia i “pocavergonyeria” haurà permès que el causant principal de tota aquest crisi en surti sense ni una senyal i després de la batalla més mediàtica que real, no hi hagin deixat quasi bé ni una ploma.

2 Comments
 • admin
  Posted at 07:43h, 02 juliol Respon

  Hola Jordi.

  És així com dius, els bancs solen deixar diners a qui ja en té per la garantia que representa si les coses no ven massa bé, recuperar-los.

  Quan un va a demanar-los per necessitat , t’apliquen el tercer grau, has de deixar fins i tot la sogra com a garantia i tot i això, te les fan passar verdes fins que no t’autoritzen l’operació.

  És el que hem dit tantes vegades, el diner crida el diner i quan la veu del nostre està una mica afònic, ja se sap, l’altra no l’escolta prou bé.

  Serà quastió de cridar més fort !!!

  Salut i €

 • jorfont
  Posted at 07:39h, 02 juliol Respon

  Amics, bon dia tingueu tots, estic esperant el dia que amb toqui la loteria per venjar-me de tots els mals moments que m’han fet passar els bancs i Caixes quant vaig necessitar d’ells, O sigui la meva intenció serà anar a veure qualsevol director dels que a mi me van fer passar per el tub, Ja que d’entrada amb demanaven escriptures d’alguna propietat per garantía, signar el permís per assabentar-se del meu estat financer per medi del Banc d´´ Espanya, estat de comptes del balanç de la empresa, comprovants de haver declarat els impostos de Societat, resum del IVA de tot l´any, comprovant de Hisenda de la meva declaració del IRPF, i un cop presentat tots aquets comprovants me citava el director de la sucursal per comunicar-me que sols podia atorgar-me la meitat del cedit sol•licitat , O sigui que el dia que tingui diners per dipositar-los penso fer lo mateix que me feren a mi, ja que un cop els hi hagi ensenyat un feix de bitllets els hi demanaré comprovants del Banc d´Espanya sobre els seus fondos de inversió, certificats de declaració de bens de els seus directius , cosa que els i comunicaré que un cop m’ensenyin els documents ja tornaré a dipositar-los , o sigui que m’ho pensaré i serà llavors quant els i dire morts de gana fen-los botifarra amb el braç pro sense deixar de pixar-me sobre la taula del director.

Post A Comment