La memòria dels peixos
908
post-template-default,single,single-post,postid-908,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La memòria dels peixos

La memòria dels peixos

Diuen els investigadors que els peixos tenen una memòria de poques hores, que del que han fet ahir, avui ja no recorden absolutament res. Sempre he tingut la curiositat mal sana de saber com s’obtenen aquestes dades, fent electroencefalogrames a un lluç o potser sotmetent a una bateria de psicotècnics a qualsevol gamba, escamarlà o pajell,? no ho sé, el cas és que la memòria d’un peix dura més o menys que la d’algun polític del PSC.

Potser per això ens recorden cada moment, sobretot campanya electoral darrera campanya, que votar al PP és com obrir les portes dels inferns per a on s’escolaràn tots el dimonis encapçalats per a Lucifer, o el que fa ja molts anys varen fer els malparits de CiU, pactar amb ells en un hotel de Barcelona el que avui, tretze anys després, ha possibilitat la inauguració de la nova terminal de l’aeroport del Prat i d’aquí poc temps, la de la dessalinitzadora més important d’Occident. Això si, ells hi seran com sempre, per a la foto de la inauguració, faltaria més.

Què és pitjor que qui pacti amb el PP sigui CiU o sigui el PSC via el germà gran el PSOE?. Segurament i vistos els esdeveniments que han passat recentment a Euskadi, els pactes entre PSOE i PP el que busquen principalment és fer fora els del PNV (que han guanyat les eleccions) del govern i de la presidència del parlament. Els altres en canvi ens han dut coses que la gent si que veu i entén, noves infraestructures i en el seu moment un augment important del finançament.

I si el pacte fos entre socialistes i convergents?, doncs home veient com va l’acord pel finançament, jo crec que el millor que podríem fer és pactar amb un peix, a la fí un rap té infinitament més memòria que el ZP.

I menys intenció de mentir, també.

Parlen d’això també

2 Comments

Post A Comment