És ximple o incompetent?
874
post-template-default,single,single-post,postid-874,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

És ximple o incompetent?

És ximple o incompetent?

A Catalunya tenim un govern que no governa. El conseller d’educació que a força de no escoltar ha emprenyat tot el que es remena, el d’economia fent el paper de la trista figura amb el culebrot veneçolà del finançament, la de Sanitat augmentant llistes d’espera i manca de metges i infermers,  els d’Esquerra ocupats en guanyar sis o set talles més a base de bons sopars i poca cosa més  i a l’amic Baltasar ateu confés, pregant a Déu per a la sol·lució dels problemes que se li presenten i que és incapaç de sol·lucionar. Però d’entre tots ells el qui s’emporta la palma és l’eco-pijo-comunista-reconvertit-en-verd, del Saura, nois quin nivell que té aquest home, quin nivell.

Adossat en la vicepresidència de un govern de la Generalitat per allò de les necessitats aritmètiques i la voluntat de uns quants de fer fora als que ja hi eren, s’ha entestat en practicar en política, l’impossible do de la ubiqüitat fent a l’hora de governant i de la seva pròpia oposició, una serp amb dues cues o dos caps, com ho voleu veure. I això que no passaria d’ésser un argument per un dels gags del Polònia, esdevé en un perillós exercici de desprestigi permanent de l’autoritat d’un poble que lluita per ser reconegut com a nació, devaluant les seves institucions. Que no sap el sr. Saura que és el conseller d’Interior?.

A força d’actuacions perverses i d’incapacitats manifestes per a dur a terme la tasca que li han encomenat, l’amic Joan s’està carregant en el que porta de legislatura el que tants anys ha costat desplegar i prestigiar, el nostre cos policial. Entenc el recel de la consellera Tura el dia del seu nomenament o l’emprenyament de uns Mossos d’Esquadra que veuen estorats com dia darrera l’altra qui els hauria de defensar els posa al peu dels cavalls mentre te el cor amb els que duen les pancartes o amb els delinqüents.

És possible que una formació mutant com la d’ICV no hagi trobat encara el camí des de que l’esfondrament del mur de Berlín els va deixar sense coherència ideològica, fins i tot entenc que en el lent caminar  des del marxisme que els va donar de mamar fins al recolliment inevitable en el si del partit socialista que els devora inexorablement, s’entestin en demostrar-nos a tots que encara existeixen. Un sol prec president Montilla, pel be de tots plegats, perquè no el fot a fora del govern de una vegada ja? perquè dimitir és clar, ni t’ho planteges, oi Joan?.

Ja ho deia el personatge interpretat per Tom Hanks, en l’excel·lent film, Forrest Gump, “ximple és qui diu ximpleries” i jo hi afegiria, ” i el que les fa, també“.

11 Comments
 • admin
  Posted at 19:14h, 30 març Respon

  Hola Oliva.

  Si, Esquerra també navega en tot això. ja hauria de fer temps que tindrien que ésser fora del govern.

 • admin
  Posted at 19:13h, 30 març Respon

  Hola Invercat, si noi,en aquest país quan algú s’agafa a una cadira no la deixa anar ni amb aigua bullenta cony !!! I això que tots diuen que exercint de pol·litics hi estan perdent diners ……per a mi, que no ho facin.

 • admin
  Posted at 19:11h, 30 març Respon

  I li han crescut els nans, Jordi !!!

 • admin
  Posted at 19:11h, 30 març Respon

  Si Rosa, per això em va resultar tan estrany que l’acceptés i no digués que no, ja veurem quin preu els comporta això en les properes eleccions.

 • admin
  Posted at 19:10h, 30 març Respon

  Hola Francesc.

  Jo no sé si el Montilla li va donar a en Saura la conselleria d’interior amb aquest pensament, que ho dubto, però si hagués volgut desfer-se del problema que els podria representar ICV, no ho hauri fet millor.

  Tota una troballa aquest home, el Saura vull dir.

  Salut i €

 • Invercat
  Posted at 14:05h, 29 març Respon

  Totalment d’acord. Ja siguin de centre, dretes o esquerres un cop s’han assegut a la poltrona ja no la deixen peti qui peti.

 • jorfont
  Posted at 14:43h, 25 març Respon

  Dons ja haver arribat a aquet extrem que ens asabentat de les preposisions del Zapatero que li fer a Puigcercos amb secret, no crec que quedi res aprofitable entre els nostres representans.

 • OLIVA
  Posted at 14:18h, 25 març Respon

  AT PASSA PER ALT, L’ ULTIMA DEL PUIGCERCOS,PACTAN I SALVAN EL CUL, AL MENTIDER DEL ZAPATERO.

 • jorfont
  Posted at 08:44h, 25 març Respon

  Jo crec que per entretenir a grans i petits el govern de Catalunya ha montat un circ.

 • ROSA
  Posted at 23:43h, 24 març Respon

  de fet es que en Saura com a conseller d’interior no te ni pejigera idea, es un absurd, i tambe sabem que a Catalunya no tenim govern si no desgovern, es una vergonya que necesitis de veritat per circuntancias ajuda social ,i un que ha pagat molts anys no tingi drts i qui no hu a fet tingi ajudes, per srt no parlo per mi personalment , pero si per un fet viscut de molt a la fora el xou que es porten es fastigos, els serveis socials, no funcionan i no parlem de la seguritat social, no funciona com funcionaba, o sento pero es vergonyos

 • Francesc
  Posted at 20:48h, 24 març Respon

  el Conseller sap molt bé el que es fa i no fa bé, el corporativisme d’una classe que es mira el melic i es incapaç d’evolucionar i uns sindicats negats es una altra història. Quan a Saura, bé , es en Saura..Dino…Saura atrapat en la seva pròpia incongruència de ser antisistema i Conseller d’Interior. No té sortida i no pot plegar, ni el poden fer plegar, és part de la quota, com en Duran pero al tripartit. Perquè el problema no és el tripartit….el mal ve d’Almansa

Post A Comment