Estrés
849
post-template-default,single,single-post,postid-849,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Estrés

Estrés

Normalment procuro que el meu dia a dia no m’atrapi, faig les coses amb el nivell de calma suficient que la meva feina em permeti, miro de no omplir en excés la meva agenda per a poder disposar del temps suficient per a fer les coses, sense pausa però sense pressa, ja soc una mica gran i aquestes cosetes s’han de tenir molt en compte !!!

Ahir, en tornar de Saragossa d’una reunió de treball, me’n vaig adonar que el meu bloc no funcionava, tot plegat per un canvi de servidor que ja tocava des de feia temps i que m’ha tingut neguitós i intranquil tota la nit i bona part del dia d’avui. Tot i que encare no està del tot operatiu, falten quatre coses dels arxius i reinstal·lar la versió castellana, gràcies a l’interès del Lluís, ja puc tornar a una activitat quasi bé normal.

I és que la tecnologia ens supera cada vegada més fins i tot quan ens impedeix comunicar-nos de la manera que ens és habitual, mai m’hagués pensat que estar un parell de dies sense “En veu alta” fos tant estressant, ara que ben mirat, igual que estar-se sense servei a l’ADSL o tenir la Nespresso espatllada, a les coses bones hom si acostuma massa depressa !!!.

Tags:
4 Comments
 • admin
  Posted at 21:11h, 20 gener Respon

  Be de moment, amb petits ensurts com aquest. Jo el tinc allotjat en el de la mosca.

  Salut i €

 • Joan Ramon
  Posted at 08:22h, 19 gener Respon

  Bon dia i bon any…

  Què tal tot?

  Jo segueixo de cursos, tu ja saps…

  Per cert, ara que has canviat de servidor… A quin has anat a parar? Estic a punt de fer canvis a QMenta i busco un bon servei (bbb)…

 • admin
  Posted at 01:11h, 16 gener Respon

  Hola company.

  És per culpa meva, no trobo el temps per a posar-me i verificar les dades, demà faig festa i miraré de posar-ho al dia, a veure si podré !!!.

  Salut i €

 • saltenc
  Posted at 22:40h, 15 gener Respon

  Hola Eduard, parlant de tecnologies et faig saber que ja fa uns dies vaig estrenar blog a Blogger i seguidament el vaig voler donar d’alta a Cercabloc fent tots els passos pertinents i això no “pita”, fa molts dies que hi ha els mateixos blogs a la secció d’últims entrats. ???????
  Una abraçada!

Post A Comment