Anem-nos preparant !!!
844
post-template-default,single,single-post,postid-844,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Anem-nos preparant !!!

Anem-nos preparant !!!

Qui s’estigui estranyant per haver superat la xifra dels tres milions d’aturats que s’esperi a veure la del 31 de Desembre vinent, i és que quan les coses poden anar malament al final hi acaben anant i més si, com ens passa aquí, no hi ha remei per a la malaltia. I el més curiós de tot plegat és que les nostres autoritats només poden contemplar el fenomen, elaborar les gràfiques corresponents i llençar-nos la mentida que ben aviat, d’aquí a l’estiu, la situació donarà un gir i remuntarà, poca cosa més.

El cercle viciós en el que ens hem instal·lat és una màquina de destruir ma d’obra ben engreixada, especialment aquí a on els dos sectors que ens aguantaven les festes i les xerinoles, a saber, construcció i derivats i el turisme i olé, han fet fallida estrepitosament i a on els molts que viuen ja del subsidi d’atur des de que han pogut comprovar el difícil que és que et toqui la loteria, han deixat de pagar les hipoteques que varen subscriure alegrement i han frenat el consum en sec.

La cançó que més s’escolta és la d’una crisis que fa poc més d’un any ningú preveia i front la que tothom es tapava els ulls amb l’esperança vana de foragitar-la, però heus aquí que ha arribat i amb el pas més ferm que mai. Els qui fa més d’un any proclamàvem el convenciment de que això acabaria passant ja no som malastrucs ni anti patriotes, perquè ara un cop la tenim a sobre, no hi ha ningú que no ho hagués avisat!!!.

I ens continuem enganyant en creure que això passarà ben aviat. En honor a la veritat encare queda tocar fons i començar a aixecar el cap, fet i fotut cap el 2011 essent força optimistes.

Tags:
, ,
3 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » ¡Vayan preparándose!
  Posted at 12:56h, 11 gener Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on January 9, 2009 at 12:37 pm, filed under economia and tagged crisis, economia, paro. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Genocidio en Gaza Next – Probablemente Dios no existe […]

 • Eduard Díaz
  Posted at 17:46h, 10 gener Respon

  Així és Marcel·lí.

  Vivim temps molt fotuts i no és per a mi cap satisfacció haver-ho encertat, ni cap mèrit, només observar el que estava passant donava ja moltes pistes de cap a on estàvem anant.

  Pensi que sortir de un sotrac com aquest no és gens fàcil, això ens pot durar ben be un parell o tres d’anys ben llargs, a veure si aquesta vegada m’equivoco, no sap com m’agradaria!!!

  Salut i €

 • Marcel·lí
  Posted at 14:01h, 10 gener Respon

  Sr. Eduard ja fa mots anys vosté en parlava de la bombolla immobiliaria i del seu espetec, però també en parlava de invertir en industria, i amb sectors económics que siguessin de valor afegit, l’esdevenir no ha estat aquest i ara veurem com ens ens0rtirem.
  Salut i bon rotllo.

Post A Comment