El genocidi de Gaza
843
post-template-default,single,single-post,postid-843,single-format-standard,bridge-core-2.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

El genocidi de Gaza

El genocidi de Gaza

Sempre que toco aquest tema tinc problemes amb algun dels meus amics o coneguts, a pesar de l’evidència alguns d’ells encare estan entestats en justificar d’una o altra forma les massacres que Israel du a terme a l’Orient Mitjà.

Parlar d’això en públic implica, si no t’hi declares a favor, que et titllin d’antisemita al cap de cinc minuts, és el peatge que la humanitat sencera hem de pagar als jueus pel condemnable i tristament recordat Holocaust al que el criminal de Hitler els va sotmetre, i l’excusa  bastarda per atorgar-se gràcies a una patent de Cors imaginaria, la potestat d’assassinar palestins impunement. Tenen les mans tan tacades de sang d’innocents que fins i tot es confonen amb les dels nazis que varen pretendre el seu extermini. Fins a quan?

El país amb l’exercit més poderós de la terra després del seu màxim aliat, els EUA, respon a les pedres i als cops de pal dels palestins condemnats, rendits, humiliats i empresonats en la franja de Gaza amb una de les ofensives més cruels, assassines, devastadores i desproporcionades que el món sencer mai havia vist. Son covards fins i tot en això, només ataquen a qui saben que no els pot fer cap mal.

I no em valen les excuses de la resposta preventiva, d’acord Pilar Rahola?, aquesta acció ja estava consensuada i dissenyada en el mateix moment en que els palestins varen escollir Hamas lliure i democràticament. El sionisme, la forma més perversa de nacionalisme radical religiós que mai ha existit, a tot alló que no pot controlar, simplement ho aniquila.

Quan la gent està preocupada en pagar els rebuts i la seva hipoteca, poc temps li queda per a jugar a Fedayin, no hi haurà mai una veritable lliuta contra el terrorisme si al mateix temps no es lluita també contra la pobresa, la fam, la desesperança, la incultura i la marginació … justament tot el contrari del que estan fent ara.

Des d’occident a l’hora de sopar, anirem veient les imatges del genocidi sense fer res, mentre els míssils esclafen les cases, mentre els nens van caient sota la metralla i mentre l’ONU fa com si fes sense fer, tot plegat una merda, ja us ho diré ben clar.

Tags:
, ,
10 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » Genocidio en Gaza
  Posted at 12:58h, 11 gener Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on January 8, 2009 at 8:10 pm, filed under internacional and tagged gaza, genocidio, israel. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – 3.000.000 Next – ¡Vayan preparándose! […]

 • admin
  Posted at 22:07h, 10 gener Respon

  Si realment la comunitat internacional, estés per arreglar el problema, ja en faria de temps que la zona de l’OM estaria en pau, només cal que donin als Palestins l’oportunitat de gaudir de una vida normal i no de viure dins una presó, en mig de la miseria més obscena que hi ha.

  I encare s’exclamen de que els tirin coets, qué farien ells si fossin tractats igual?.

  Salut i €

 • Marcel·lí
  Posted at 14:17h, 10 gener Respon

  Sr. Eduard, de moment l’alt el foc, no se m’ocorre millor solució. Com vostè comenta la pobresa i la misèria no ajuden a resoldre el problema, com tampoc ajuda que els paises occidentals, entre ells Espanya, venguin armament a Israel. La pau, solament serà possible si Palestina e Israel, negocien una pau duradera en la qual ambdós paissos surtin guanyant. Els dos paissos deurian tenir amplitud de mires i pensar en el futur i sobretot en les morts innecessàries. Ara per ara la desproporció dels atacs fa d’Israel un país que no ha resolt el holeocaustre i actua com el que ha estat maltractat, maltractant a Palestina, de forma cruel i assassina. Salut i bon rotllo

 • admin
  Posted at 20:46h, 08 gener Respon

  Hola Edu.

  Israel, a part de ser una potència militar, de tenir el suport dels EUA i de comptar amb la major maquinària mediàtica que existeix, te també el poder econòmic que els otorga la seva gran capacitat per els negocis, principalment a els EUA son els titulars de les majors firmes financeres que existeixen i ves per on, els qui han provocat en part el desgavell que tots estem patint ara.

  Front això es fa molt difícil lluitar, per desgràcia els palestins crec que ho tenen molt magre !!!

  Salut i €

 • admin
  Posted at 20:43h, 08 gener Respon

  Hola saltenc.

  No puc estar d’acord amb aquests arguments, Gaza és la zona planetària amb la major densitat de població que existeix, optar per un bombardeig indiscriminat ha de comportar el que esta passant, que morin civils a mansalva.

  La mentida ja se’ls va desmontar quan s’ha sabut que això ja estava planificat des de feia un any, molt abans que Hamas comencés a tirar els coets de fireta que tira i tal i com diu l’Edu, en veure que tampoc s’estan de bombardejar les escoles de l’ONU plenes de refugiats. Des d’aquí també els tiraven míssils?.

  N’estic tant fart d’aquesta gent…

  Salut i bon any per a tu també company !!!

 • admin
  Posted at 20:39h, 08 gener Respon

  hola Jordi.

  El que està passant és una vergonya per a tots plegats, tenim uns governants de pega que no son capaços d’aturar aquesta masacre i l’ONU mirant cap un altre costat, de pena Jordi, de pena !!!

 • Edu
  Posted at 12:50h, 08 gener Respon

  Sí, a mi em passa igual amb alguns dels meus amics o coneguts.

  Saltenc, això dels escuts humans no cola quan Israel està bombardejant escoles de l’ONU…, a mi em sembla que la paraula genocidi és molt apropiada.

  Tot plegat una merda, ja ho has dit molt bé Eduard.
  Salut!

 • jorfont
  Posted at 10:04h, 08 gener Respon

  La difamació també serveix per justificar els genocidis, ja que els jueus se serveixen de ella, Algú de nosaltres podem donar fe de que els solegis de Gaza existeixen plataformes per llançar cohets? Jo crec que no costa res dir-ho., tambe el Sr Bush se servi de la mentira per destruir Irak, i tots amb vist que Irak res de ADM.

 • saltenc
  Posted at 23:31h, 07 gener Respon

  Tot el que passa en aquell racó de món és molt complexa, entenc que Israel lluita contra un terrorisme i dificilment podem parlar d’una guerra convencional. Hamas utilitza interessadament la gent civil com a escuts humans és una arma que té perquè el món digui que Israel fa matances indiscriminades. Aquests matisos em semblen prou importants i desfan la paraula genocidi i és que per desgràcia en aquella part de món la diplomacia s’ha comprovat una i altra vegada que no serveix per a res.
  Bon Any Eduard !

 • jorfont
  Posted at 22:37h, 07 gener Respon

  Res te ha envejar Gaza a la Varsovia del any 42, ara sols falta que posin en funcionament les càmeres de gas.

Post A Comment