Dia mundial de la SIDA
819
post-template-default,single,single-post,postid-819,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Dia mundial de la SIDA

Dia mundial de la SIDA

Avui com cada 1 de desembre, s’han fet públiques les dades de la pitjor epidèmia de l’era moderna, la SIDA i lluny de ser optimistes, si tenim per bones les dades que ens ofereix l’ONU haurem de concloure que no hem fet la feina com calia i si no ja em direu.

Les dades del informe del 2008 ens diuen que:

 • 33,2 milions de malalts (dels que 2,5 milions son menors)
 • 2,5 milions de noves infeccions (420 mil menors)
 • 2,1 milions de morts provocats per la malaltia (dels que 330 mil son menors).

Com que l’afectació principal es produeix en el tercer món, bàsicament a l’Àfrica, a on el control de les dades és més que dubtosa podríem acceptar com a bones les previsions que les dades que s’ofereixen en l’informe s’haurien de incrementar entre un 5% i un 10% fàcilment.

Lluny de llençar les campanes al vol, ens queda molt per fer a tots.

Tags:
2 Comments
 • admin
  Posted at 12:53h, 02 desembre Respon

  No ho crec Jordi. Avui en dia el que l’esglèsia catòlica prohibeixi o no utilitzar el preservatiu no deixa de ser una raresa. Si ens atenem a la gent que es confesa catolica practicant aquests segurament faran cas a les recomanacions del sant Pare, la resta, més o menys com hem fet sempre, ni cas.

  El problema de l’expansió de la SIDA la tenim tots els països occidentals al desentendre’ns del que està passant per exemple en la part sud d’àfrica, pensi que allà de cada 100 persones 33 n’estan infectades i els habitants d’allí l’esglèsia catòlica no deuen saber ni que collons és !!!.

  I felicitats pels seus articles Jordi, que sovint els hi llegeixo, és molt bó que cada un exposi les seves argumentacions i punts de vista sobre les coses que ens afecten en el nostre dia a dia, ho valoro infinitament més que els que es limiten a penjar les opinion dels altres. Li repeteixo, moltes felicitats.

  Salut i €

 • J Font
  Posted at 10:48h, 02 desembre Respon

  Bon dia Eduard. El 90 % de la transmisió d´aquesta enfermetat ha set gracies a les recomanacións de la Santa Esglesia Catolica. ja que aquesta propagà no fer us de preservatius (condons). o sigui que entre les seves recomanacions ja la de abstenció carnal, i en cas de nessesitar fer-ho a pel, a fi de no impedír que la espermatozoide es perdi, o sigui que es preferible deixar les dones prenyades ja que aixi aumenta la natalidad i hagin mes creyents, aquesta practica ja es practica en els paisos del tercer mon desde que el mon existeix.

  sinonimo, jordi mata.

Post A Comment