Duranbama (o creure’s important sense ser-ho)
810
post-template-default,single,single-post,postid-810,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Duranbama (o creure’s important sense ser-ho)

Duranbama (o creure’s important sense ser-ho)

Si, ho haig de confessar. Soc dels que estan plenament convençuts de que a Convergència ens aniria molt millor sense Unió. Aquesta reflexió surt ara després de veure Duran jugant a fer d’Obama en la roda d’entrevistes amb els líders dels partits polítics catalans al marge de la federació. Si volen jugar a això que n’assumeixin els riscos i ho facin sols.

De tant sentir com la valoració que li dona el CICS s’enfila als nivells dels líders d’altres formacions amb aspiracions de governar al Duran li han pujat els fums al cap i tot i que el seu missatge no és nou, més aviat fa pudor a resclosit i naftalina i tampoc és de pell bruna com el senador d’Illinois, s’ha entregat a una orgia mediàtica per a fer-se la foto amb qui estigui disposat i de passada marcar-se un pols amb Mas i el CDC.

A què esperem doncs?, la meva opinió és que els vots que es perdrien per presentar-nos sols, els recuperaríem en escreix d’aquells que abans de votar a Unió o es queden a casa o voten Esquerra, ampliaríem el nostre vot en la direcció correcte, cap el centre-esquerra i això a la llarga ens seria molt bo. A un parell d’anys de les autonòmiques, la veritable pedra de toc de l’Artur Mas, seria el millor moment per a fer-ho i no crec que en aquesta apreciació hi estigui sol.

Si l’efecte que ha perseguit el Duran és el de proposar un pols d’Unió a la federació, siguem valents i prenem-lo a la fi el que representa Unió és a la gent que vota la ideologia del PP, i una veritable rèmora per una opció sobiranista que està frenant des de fa molt de temps. Masses ocellets al cap tenen….

Parlen d’això:

5 Comments
 • Skorbuto
  Posted at 18:42h, 02 desembre Respon

  Tot i que mai no he votat Convergència i que, ho sento, el Sr. Mas m’ha decebut més d’una vegada, crec que tens raó, que el pes d’Unió és negatiu per al vostre partit, de fet, abans de sentir-me decebut per en Mas, vaig valorar la possibilitat de votar Convergència i el punt en contra era Unió, massa allunyats dels meus principis, massa “cristians” (eneneu-lo com defensors de l’aparell de l’esglèsia, no pas per creients), massa amics del PP, tot i que accepto que sovint s’ha de pactar amb el diable.

  Espero, però, que s’acompleixin els teus desitjos.

 • Eduard
  Posted at 07:20h, 19 novembre Respon

  Imaginat Francesc el que hagués passat si en les darreres eleccions a en Medir no li hagués passat pel cap anar al notari o fer el vídeo dels pebrots i entre el PSC, ERC i ICV no haguessin tingut majoria per a governar, en total 2 diputats menys…

  el problema no és Mas, si no que en comparar-lo amb la resta de líders, Montilla, Carod, Puigcercós o Saura, hi surt guanyant per golejada.

  Una altra cosa és que a nivell personal la consideració que se’n tingui no li sigui favorable però avui catalunya està governada per incompetents i això sembla no importar tant a la gent, no se …

  Salut i €

 • Francesc
  Posted at 22:59h, 18 novembre Respon

  sincerament, s’ho mereixeria, el que li ha passat a l’Artur Mas, és molt fort, guanyar dues vegades i no poder governar, tot i que si vols que et sigui franc CDC des del meu punt de vista ho ha està fent molt malament, com el PSC s’en surti mitjanament bé de l’estatut, ho té dificil.

 • Eduard
  Posted at 18:32h, 18 novembre Respon

  Hola Francesc.

  Si t’hai de ser sincer crec que Unió resta més que suma i més quan es vol jugar la carta de la casa gran del catalanisme.

  A Mas se li ha de donar una altra oportunitat, i aquesta la darrera ja que en les dues eleccions passades CiU no fa fer altra cosa que guanyar-les, ha sigut ambdues vegades la formació amb més representació i més vots l’únic que no ha pogut ha estat conformar majoria per a governar, però tal i com van les coses si vols ens hi juguem un dinar que a la tercera va la vençuda?.

  Salut i €

 • Francesc
  Posted at 18:22h, 18 novembre Respon

  a veure, Duran s’ha cansat de suportar la rèmora que li representa CDC, comandada per un cadàver politic com és l’Artur Mas, CDC sense Unió serà menys, bastants menys, de fet o troben un lider de veritat o seguiràn a la oposiciò anys i panys, i nou oblidem que Unió té molts problemes económics que ha de solventar com sigui (hi ha gent que ha avalat), i en aquests sentit CDC no l’ajudarà.

Post A Comment