Una nova forma de fer política
794
post-template-default,single,single-post,postid-794,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Una nova forma de fer política

Una nova forma de fer política

Obama ha trobat en internet el seu suport, la font d’inspiració i el mitjà per a la captació dels recursos econòmics necessaris per a fer front la carísima campanya presidencial nord americana sense haver perdut masses plumes. Es podria afirmar sense temor al error que Obama és el primer president que arriba a la Casa Blanca lliure d’hipoteques o favors pendents de pagar a cap grup de pressió, al menys que es conegui. No es buscava una nova forma de fer política?, donc ja l’hem trobada!!!.

Obama ha trobat a més a Internet el millor camí per aconseguir que els millions de joves que tradicionalment s’havien allunyat de la política, entressin amb força en una carrera presidencial esgotadora, més de 12 mesos ha durat el show, primer per ésser nominat dins el partit demòcrata que el veia més com una raresa que com altra cosa i després en la fase definitiva, com a candidat demòcrata cap a la presidència. Les dades parlen per si soles quasi el 70% de participació quan la mitjana éra del 40%, brutal !!.

A més i suposo que el seu equip assessor ja ho sap de sobres, tot el suport i la base d’informació que ha captat des de les diferents aplicacions en les que s’han volcat per a recrutar voluntaris, signatures i donacions, romanen ara en la seva BD i amb el que triga en redactar i enviar un e-mail en tenen prou per arribar a millions de persones sense dependre de cap mitjà de comunicació dels anomenats tradicionals que al final és cobren tots el favors.

S’espera molt d’Obama i a mi em fa una mica de por que no respongui a les espectatives que tots en tenim. Quan algú genera aquest estat d’il·lusió i esperança, les icones del missatge que des de fa més de un any ens ha estat enviant, que no arribi fins a on es suposa poc crear una sensació generalitzada de desencís tant perillós com a nociu. Tothom espera molt del nou president perquè aquesta vegada no ha estat cap lobby de pressió qui l’ha finançat si no els milions de simpatitzants que s’han sumat a la seva proposta i internet i els blocaires en aquest cas hi hem tingut tots molt a veure.

Tags:
,
13 Comments
 • Skorbuto
  Posted at 15:51h, 28 novembre Respon

  Jo estic estudiant Informàtica de gestió (ETIG)

 • admin
  Posted at 18:20h, 07 novembre Respon

  Si potser si, però entre ell i el Mccain tampoc hi ha grans diferències, pense que McCain va estar a punt de presentar-se com a vicepresident amb els demòcrates i per tant, per ideologia estan molt propers l’un de l’altra.

  El mal dels republicans és l’extrema dreta que tenen dins el partit de la que en Bush n’és el màxim exponent i la Pallin també.

  Salut i €

 • Rosa
  Posted at 15:59h, 07 novembre Respon

  Obama¿pot ser? no es el millor, pero si lo millor de luque hi habia, ¿tans Americans a votar? ¿no sera que estan cansats de tantes gerras en aqueste moren parens amic veins el fill de teu cusi, en tans anys tutom te algun mort mes o menys directa i indidectament, Bush ha estat el pitxo de lo pitxo (disculpeu els que aixi no hu sentiu) pero ens afecta a tots, penso i espero que dongui una mica de sol a un mon que se esta quedan gris ambiguo domes tenen dret a viura els que tenen molts poders y els seus llepaculs. que Obama Tingui sort i de rebot ens arribia tots un peto Eduard

 • Eduard
  Posted at 08:03h, 07 novembre Respon

  Bon dia Font, veig que vostè també fa matines!!

  Si que ho té difícil és per això que tantes vegades dic que em fa por el que pugui arribar a fer. De una part és molt bo que hagi arribat aquí sense lligams amb els lobbis, sense tenir que pagar favors però per l’altra a nord amèrica hi han els majors interessos econòmics i hi pot passar qualsevol cosa, fins i tot que se’l vulguin carregar, ja els va passar el mateix amb el JFK.

  Salut i €

 • Eduard
  Posted at 07:59h, 07 novembre Respon

  Hola Skorbuto.

  No pateixis per això el primer és el primer, per cert què estàs estudiant a l’UOC? jo hi faig empresarials.

  En aquest bloc hi participen uns quants professors de l’UOC, (ves en ompte ja, ja, ja).

  Salut i €

 • J Font
  Posted at 07:50h, 07 novembre Respon

  Demanem a Deu que ss´ensurti, jo no voldria trovarme al seu lloc, ja que es mol dificil reparar tot el mal que ha fet el Bush, o sigui ha deixat mig mont desfet.

 • Skorbuto
  Posted at 22:12h, 06 novembre Respon

  L’he rebut, gràcies, a mida que pugui dedicar temps a l’aspecte dels blocs aniré posant el logo de cercablocs (estic emoblicat amb els estudis a la UOC i em manca temps per a tot).

 • admin
  Posted at 17:59h, 06 novembre Respon

  Hola Jon.

  A mi tambiém me preocupa y no lo he mentado para echar mal fario pero ya tuvimos el ejemplo con JFK y su hermano, espero que esta vez sepan protegerlo como es debido.

  Salut i €

 • Jon Kepa
  Posted at 17:53h, 06 novembre Respon

  No creo que la política norteamericana vaya a cambiar en lo fundamental. Tal vez cambién los modos y maneras de hacerla.
  Pero hay algo que me preocupa mucho más y es si Obama llegará al dia 20 de enero de 2.009.
  Porque no olvidemos que en USA sigue demasiado latente ese racismo hacia el negro, hacia el latino; como en Alemania sigue habiendo demasiado nostálgico del nazismo o en Austria.
  Hay demasiado loco suelto y armados. Ojalá me equivoque.

 • edp
  Posted at 15:56h, 06 novembre Respon

  Hola Desastrilla, no en soc gaire amic dels memes, però faré una excepció, em paso pel teu bloc i el segueixo.

  Salut i €

 • Desastrilla
  Posted at 11:57h, 06 novembre Respon

  Bones!!!t’informo de que pots passar pel meu blog a recollir un meme. Encara que el teu blog no tracta d’aquestes coses…pero bueno penso que es una manera de no pensar en res important durant una bona estona ejejeje

 • edp
  Posted at 09:28h, 06 novembre Respon

  Totalment d’acord amb el teu comentari company (vares rebre el meu correu ahir sobre la inclussió dels teus blocs a cercabloc? els has localitzat? si hi ha algún problema no dubtis en fer-mo saber.

  Salut i €

 • Skorbuto
  Posted at 09:25h, 06 novembre Respon

  No dubto que Obama és un punt d’inflexió dins la política dels USA, tanmateix hem de tenir present que ell es deu, i és bo que sigui així, al seu país, no esperem doncs que la política exterior canvií d’acord amb el que pensem nosaltres, canviarà, segur, però sempre d’acord a les necessitats i a la voluntat dels USA.

Post A Comment