Fer sang de l’enemic
777
post-template-default,single,single-post,postid-777,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Fer sang de l’enemic

Fer sang de l’enemic

A vegades sobta i molt que persones que donen la imatge d’assenyades puguin fer les coses que fan i més quan es tracta de personatges públics i de l’ús que en fan dels diners que gestionen. Que el President del nostre Parlament l’Ernest Benach es gasti 9.000€ en extres per el seu cotxe oficial és per a dir-ho suaument, una lleugeresa que en temps de crisis havia de provocar la reacció que ha provocat, que s’esperaven?.

L’error de Benach no és tant gastar-se els milers d’€ en un televisor, un escriptori i un reposa-peus si no el fer-ho quan té la certesa de les reaccions que provocarà en els que sempre estan expectants com els voltors amb la carn morta per a esmicolar-nos i fer-nos mal. No se’ls poden posar les coses tan fàcils ni que es faci expressament.

El més segur i de proves en tenim fins a cansar, és que el tractament que ara li han donat els de “l’armada invencible” ni de bon trós ha estat el que per exemple s’ha dispensat a la reforma del despatx del president gallec que si no ho tinc mal entès li ha costat dos milions d’€, una fotesa, ves.

Al Benach que ja fa molt de temps que es pentina, no se li podrà perdonar el que per d’altres no s’ha dit ni fava per affaires com aquests multiplicats per 100, i em ve al cap per exemple el ball de comissions en la construcció de l’AVE Madrid-Sevilla, o el cas del Lli, les corrupteles descobertes al litoral de Llevant o a les Balears, el frau en el diari oficial, en el PER, etc. etc. cal anomenar-ne’n més?. I a més si la despesa era tan clara que es podia argumentar, aleshores el que no s’entén és el perquè un cop destapat, l’Ernest va i es faci enrere com si l’hagessin enxampat amb la mà dins el pot de la confitura, aquí també l’hem cagat amic Benach.

Per cert quan en un país que té duplicades la majoria de les prestacions que dona als seus ciutadans des de l’administració autonòmica i la central, que augmenta la plantilla de funcionaris fins a cotes difícils de justificar, a on fer l’egipci és pràctica obligada i a on l’idea que és té del que és innovar és com fer les pirules  més inversemblants per a defraudar a hisenda, parlar de malbaratar per 9000 € és per a pijar-s’hi de riure o si més no una exageració com el perill que està corrent el castellà aquí a casa nostra, però clar avui això no toca, ho deixaran per més endevant.

Tags:
,
2 Comments
 • admin
  Posted at 09:33h, 31 octubre Respon

  Bon dia Maurici.

  és això el que jo veig malament, si la decissió estava ben pressa perquè fer-se enrere ara? perquè l’ABC ha fet campanya com ens te acostumats?.

  Jo crec que Benach, millor dit, el president del Parlament, ha de prendre les decissions que cregui oportunes i mantenir-les per damunt del que digui la premsa de Madrid, d’altra banda es pot interpretar que els dona la raò del que han publicat.

  Salut i €

 • saltenc
  Posted at 09:28h, 31 octubre Respon

  Sens dubte on s’equivoca és fent treure aquestes andròmines, de tota manera segueix la línia marcada últimament pel seu partit, posar la cadira per davant de la ideologia.Aquests de Madrid aprofitant que Catalunya demana finançament qualsevol cosa és bona per tocar els collons i fer veure als espanyols que fem amb les “birolles”

Post A Comment