La cançó de sempre
761
post-template-default,single,single-post,postid-761,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

La cançó de sempre

La cançó de sempre

Fumata blanca. L’acord del PSOE amb el PNV i BNG ha possibilitat que en en el darrer minut de la negociació i a canvi de unes quantes prestacions econòmiques i competencials, ambdós partits socis amb CiU del Galeuska, votin a favor de uns pressupostos que tothom els qualifica com a mínim de desencertats i poc coherents amb la situació de crisi actual.

Que estrany que ningú no titlli als gallecs i els vascos d’interessats i anti-solidaris. Ells es quedaràn amb les transferències i les contraprestacions i nosaltres, els catalans, amb la fama de garrepes i de voler-ho tot, fins hi tot el que se’ns emporten in mai torna i que entre d’altres coses serveix per a pagar aquests favors, quins collons !!

Abans d’ahir, CiU sense deixar esgotar el plaç, va presentar al·legacions a la totalitat com a resposta a l’actitud poc col·laboradora del govern amb el finançament català. El PSC, que en boca del president Montilla i el seu conseller Castells, va amenaçar amb no votar-los si no es sol·lucionava el finançament, ha callat, abaixant el cap i ha dit “si senyor”, algú ho dubtava?. Mentre tant el gamarús den Saura encare està per demostrar-nos que la concessió d’aquell nou plaç de tres mesos, ens hagi servit d’alguna cosa. Deu estar més ocupat tractant de reinvindicar Companys al marge del que fora el seu partit, ERC.

Però el gran error dels socialistes, tant del PSOE com del PSC, és que els primers no s’han assegurat l’estabilitat necessària per a governar els propers anys i els segons tenen compromesa la seva credibilitat enfront els votants catalans per haver fet el contrari del que deien recordeu, Catalunya primer.

Ara ens quedarà esperar a veure el desenllaç de la negociació per el finançament i la reacció dels partits de casa front a la prevista retallada de l’estatut per part dels del TC, com diu en Puyal, algú s’hi juga un pèssol que tot continuarà igual?.

Tags:
, , ,
12 Comments
 • admin
  Posted at 19:19h, 20 octubre Respon

  Hola Miketrix.

  No, no ho he fet encare, és una bona opció el teu bloc també i tant per tant votar a un de casa.

 • miketrix
  Posted at 07:39h, 20 octubre Respon

  Hola Eduard. Acabo de llegir el teu comentari al meu blog. He estat ullejant una miqueta el teu blog y de debó que te bona pinta: Disseny, estructura… El contingut, encara que no he pogut llegir molta cosa, sembla seriós i interessant. Encara m’ho he de rumiar una mica més però quasi segur que el meu vot pels premis de 20 minutos sigui a favor teu 😉

  Espero que encara no hagis votat en la categoria de Cine, així encara pots pensar-te el votar el meu blog també hehe (blog.cine25.com).

 • Eduard
  Posted at 06:03h, 20 octubre Respon

  Hola Rosa.

  No cal donar-hi més voltes les coses han anat com han anat i no hi ha volta enrere.

  Salut i €

 • Rosa
  Posted at 23:19h, 19 octubre Respon

  El problema es que jo sempre he considerat que quiron ets tu, de fet a mi els que han marxat d’ons be adeu,als que no m’interesen i em els altres cap problema jo a la Trina la llegueijo cada dia, dias que contesto dias que en altres blogs m’interesa mes, un dia puc contesta a Marc i un altre a la Trina a tu igual que al Jaume i d’alltres personas, a mi lo que em sap greu es que mori quiron, u teniam tot, i per prepotencias i mals entesos, pero per sobre de tot prepotencias tinguem q’acaba aixi, de fet, tambe he apres molt moltisim i fins i tot coses divertidas que algun dia ti fare pensa, son bajanades, que si no somiu ens han fet trenca amistad, be noi aqui estic un peto i forsa que els que anem a recuperesio ja teniun prou perque ens vinguin amb disgustus, un peto company i endevant

 • Eduard
  Posted at 10:04h, 18 octubre Respon

  Hola Jordi.

  Més que de Quiron d’algunes persones i de les seves actituds infantils. En la vida real no anem així senzillament perquè ens veiem la cara i coses que ens hem dit a Quirón no ens les haguéssim dit mai.

  Però a mi el que em cansa es tenir d’estar donant explicacions contínuament sobre el perquè he fet o he deixa’t de fer alguna cosa, sobre interpretacions del que es dona de coses que mai s’han dit, la intencionalitat pretesa del que la veu en els altres perquè té poc feina a fer, l’estúpida confrontació personal i no saber dir prou quan toca, …. coses per l’estil. I creguim és una veritable llàstima, ja ens n’adonarem del que hem deixat de tenir TOTS plegats a Quirón d’aquí un temps.

  En Jaume Prost va marxar pel que va marxar, però abans ho van fer gent tant important en això dels blocs com el Marc Vidal, la Trina Milàn, en David Rodríguez, (que aquí escribien per la patilla) i en canvi d’aquestes ningú en demana reflexió i si ens les expliquessin alguns que tenen tan clares les coses, potser es sorprendrien.

  Vostè entendrà, ara que ha passat tot això, el meu interès en que a Quirón hi participés també el Rocasolano, la María, l’Anti, en Colonial, etc. etc. quan tens un enemic enfront els que estan ideològicament més a prop no s’esbatussen, ara ja ha vist el que ha passat.

  A part d’això hi han incompatibilitats a nivell personal que fam impossible una convivència sana i és una pèrdua de temps intentar-les arreglar, per tot això he deixat Quirón, ja no ho aguantava més.

  En fi d’aquesta n’he aprés un munt de coses i això és amb el que em quedo, sempre que vostè vulgui em trobarà en el meu bloc, Jordi, ja ho sap això.

  Salut i €

 • JFont
  Posted at 09:55h, 18 octubre Respon

  Salutacións Eduard, ¿Estabas fard de Quirón? jo cre que si, ja que a mi també no me motiva? cuansevol dia diré adeu, Per cert m´es imposible votarte en els Blogs ja que jo no estic subscrit com a concursant, o sento.

 • admin
  Posted at 02:12h, 18 octubre Respon

  Si noia, nosaltres captem l’atenció i els altres s’emporten els milios i la bona fama

 • admin
  Posted at 02:12h, 18 octubre Respon

  Hola Saltenc.

  I tant que la fan i molt ben feta, només s’hauria de provar de treure’ls el concert, fins i tot el PP sortiria a repartir !!! ben igual que aquí

  Salut i €

 • trina
  Posted at 23:34h, 17 octubre Respon

  I mentre a Madrid l’enemic som nosaltres i els altres són aquells que no se’ls pot tocar…hi ha alguna cosa que no va en la nostra posició de país..
  salut

 • saltenc
  Posted at 20:59h, 17 octubre Respon

  PNV i BNG fan la seva feina, som els catalans els que no la fem i deixem assenyalar els 25 optimistes. Altra cosa és saber de que carai serveix Galeusca.

 • admin
  Posted at 19:30h, 17 octubre Respon

  Hola Francesc.

  Efectivment, ens sabem de sobres la música i la lletra!!! i malauradament el final també.

 • Francesc
  Posted at 19:17h, 17 octubre Respon

  i és que aquesta pel·lícula ja l’he vista altres vegades.

Post A Comment