No fotem, Pep!
722
post-template-default,single,single-post,postid-722,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

No fotem, Pep!

No fotem, Pep!

Sempre m’ha resultat estrany la predisposició dels esportistes catalans en formar part de les seleccions espanyoles de qualsevol especialitat, m’he imaginat en la seva pell rebutjant l’oferiment i aprofitant l’ocasió per a fer pedagogia de la catalanitat. Tipus com l’Oleguer, ara jugador del Ajax, per desgràcia no en trobem masses i competició darrera competició els Gasol, Navarro, Xavi, Pujol, etc. augmentem el palmarès esportiu de un Estat que ens afoga en lo social, econòmic i cultural i a sobre en treu pit d’això.

Son postures personals i les comprenc tot i no compartir-les. Els esportistes d’elit veuen en les seleccions nacionals un aparador internacional que els afecta el seu caché per be o per mal i ells no deixen d’ésser un professionals, que tot i estar excel·lentment ben pagats en els seus clubs, no volen renunciar als guanys de jugar en la selecció d’Espanya. Després assistim a escenes tan ridícules com veure a un Xavi, entre les rialles dels companys, cridant per televisió un “viva España” tan forçat com postís, que hi farem és el que toca i punt.

Però el que no accepto de un club del que en soc soci, és que es faci mofa i menyspreu de la màxima competició del fútbol català fent-la jugar a uns juvenils, si aquesta és la forma de fer país, més val plegar abans de començar. M’ha sorprès i m’ha dolgut que algú que sempre ha tingut a gal·la el fet d’ésser català no tingui ni la dignitat d’honorar una competició que podrà ser o no oportuna, però és la única que tenim pròpiament nostra.

M’han sobtat també les excuses d’algú que presumeix als quatre vents d’amic de Martí Pol o de Lluís Llach per a justificar aquest esperpent, o de un president que en els seus començaments es va significar per voler vestir al Barça de un catalanisme que ara sembla ha oblidat. Després es mobilitzaran plegats demanant seleccions catalanes però quan en tenen l’ocasió …….

Tot plegat per l’ùnic que serveix és perquè els de fora el nostres amics de sempre, Telemadrid, la COPE,  el Mundo, el PP s’omplin la boca fent-ne mofa, t’has passat nen, t’has passat i molt Pep!.

2 Comments
 • admin
  Posted at 18:19h, 10 setembre Respon

  Potser si que és cert, també el cito, però jo esperava que com a mínim se’l notés contrariat en cas de tractar-se de una imposició.

  És difícil que aquí els facin cap homenatge per haver aconseguit el campionat i ells en son conscients i segurament ni ho esperaven en tot cas els que haurien d’haver mogut fitxa son els del sector “espanyolista” però com que els dos son del Barça (ja, ja, ja)

  Salut i €

 • Jon Kepa
  Posted at 18:05h, 10 setembre Respon

  Pep?- No home no , això és cosa del Laporta. Sí, aquest que cridava Vixca Catalunya lliure, aquest que es volia aprofitar de la plataforma que li oferia el Barça per a poder dedicar-se a la política.

  Afortunadament per a vosaltres els catalans, això li va fallar i no es podrà dedicar a la política.

  De vividors no es pot esperar altra cosa que espantalls.

  Pep ha estat una víctima més de semblant personatge, crec que li ha enxampat massa jove i inexpert.

  Per cert,Xavi i Pujol tenen l’honor de ser els dos únics jugadors de la selecció nacional espanyola de futbol que no han estat homenatjats en la seua terra. Vergonyós.

  Salutacions.

Post A Comment