El nas de la princesa
718
post-template-default,single,single-post,postid-718,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El nas de la princesa

El nas de la princesa

La família reial sol ser objecte des de ja fa una mica de temps de l’atenció de l’anomenada premsa del cor. Des de que la seva sang blava va consentir en barrejar-se amb la dels plebeus amb el matrimoni de la infanta Cristina amb l’Undargarín, s’ha viscut en portada el casament i separació de l’altra infanta l‘Helena i el Marichalar, la predisposició al festeig del príncep amb plé de mosses de bon mirar i al seu posterior casament amb una periodista divorciada i el naixement de la troupe de princeps i princeses , vestits de mariner i emb tuls de color blanc, que de ben petits ja saben saludar amb la ma a l’estil Borbó, està bè que aprenguin l’ofici de ben petitets, és tot el que hauran de fer en sa punyetera vida.

Ara la promoguda a princesa per núpcies, Letícia, en altres temps nineta dels ulls del nunci del PP l‘Urdaci ha copat les portades com a conseqüència de l’operació d’estètica que entre tots li hem regalat. La mesura segons sembla ha vingut per prescripció mèdica, la pobra noia no respirava prou bé i  ja que hi érem, a més del nas de tallant que lluïa, li han retocat els pamparols de les orelles, les parpelles i el mentó, a fi i efecte de que quan sigui reina càpiga bé de perfil en les monedes d’euro de l’Estat espanyol, a la fí més feina per el Peñafiel i els descendents del “Tomate”.

És el que te la reialesa, quan en la situació econòmica pinten bastos, també pot convertir-se en l’opi del poble, ben igual que el futbol.

5 Comments
 • trina
  Posted at 17:50h, 05 setembre Respon

  Rosa,
  pots escriure com et vingui de gust, això no és l’Institut d’estudis Catalans…i em sembla que estem molt d’acord…de princeses i prínceps n’estem tots fins al cap d’amunt..
  salut

 • Rosa
  Posted at 23:19h, 04 setembre Respon

  Perdona Trina jo es que soc mes de paraules que d’escrits i no se escrire be, per aixo hu he fet amb c, la propera vegada ja se que es Letizia la princesa que respira bien,i si perd les sabates de cristall, cosa que ductu, i molt se les emportara d’or que aurem pagat tots

 • trina
  Posted at 21:57h, 04 setembre Respon

  Eduard, la pobre Letizia (amb zeta ;-)…prou maldecaps té com perquè a sobre li critiquem el nas…ella que a la mínima es posa a retransmetre i s’ha de mosegar la llengua per no perdre les sabates de cristall..algunes quan llegiren la Cendrosa se la van creure..;-)
  salut amic

 • admin
  Posted at 21:38h, 04 setembre Respon

  Ja, ja, ja al final vens a parar al meu cantó. Si vola canviar-se el nas només havia de dir-ho o senzillament no dir mentires cony. I ho entenc amb la tarota que tenia, jo potser també ho hagués fet i si a més li hem pagat nosaltres …

 • Rosa
  Posted at 21:13h, 04 setembre Respon

  EDP. ets un mal pensat, pobre Leticia, si tenia un problema al nas de no respira be, dumes ha tingut a la bora de 40 anys per pendre solucio, ¿que hi farem si hara pusats a fer entran d’altres problemas? un cop al quirofano, tan se val. De fet ets un mal pensat, lu trist es que jo i d’altres et fem companyia, un peto

Post A Comment