I després del jocs de Beijing?
704
post-template-default,single,single-post,postid-704,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

I després del jocs de Beijing?

I després del jocs de Beijing?

Els recentment celebrats Jocs Olímpics de Beijing han tingut entre d’altres coses la virtut d’imbuir-nos a tots plegats en un estat catatònic del que només ens despertaven les fites de les grans estrelles de l’esport mundial. Els Phelps, Usain Bolt, Nadal i companyia han eclipsat una realitat plena de problemes que amb l’apagada del peveter ha tornat al primer pla de l’actualitat.

Ni la economia mundial ha millorat ans el contrari, ni el desgavell de Orient Mitjà s’ha solucionat us ho explico per si no ho sabeu i mentre en els telenotícies tornen a ser portada les desgràcies de costum, tots anem aterrant altre cop i començant a tocar de peus al terra.

I no us preocupeu, si l’equip espanyol no ha tret el resultat en medalles que tothom vaticinava abans de començar, perquè en la classificació dels desastres i les patacades ens emportarem la medalla d’or sense cap mena de dubte. Si no heu sigut els afortunats de un ple de la 6/49 o de la primitiva, o us ha tocat la grossa a la loteria nacional, l’especial dels cecs, l’euromillón o una herència de una tieta soltera forrada de calers i patrimoni fins a dalt, haureu de pensar com arribar a final de més, en la puta hipoteca i en que cada dilluns, com sempre hem fet, a les sis del matí s’ha d’anar a treballar.

És en aquests moments quan fent vista cap enrere lamento sincerament no haver “aprofitat” més el temps de petit jugant a fùtbol com un boig pels carrers o entrenant en qualsevol disciplina d’aquestes en les que ser una estrella és un capital al banc. En comptes d’això a perdre el temps estudiant com a burros, qui els ho havia de dir als nostres pares!!.

Tags:
,
2 Comments
 • edp
  Posted at 18:33h, 28 agost Respon

  Hola Rosa

  Perdona el retard. Un cop acabades el que ha estat l’amnèsia induïda més oportuna dels darrers temps, toca entrar de nou a la realitat i afrontar el pagament de la hipoteca, la pujada dels preus i quotidianitats com aquestes, espero que no hi preem mal entre tots plegats.

  Salut i €

 • rosa
  Posted at 22:41h, 25 agost Respon

  No plorem tan que hi ha paisus que estan pitxor, dema ¿no u se? pero avui per avui encara aguatem, aixo si retallan, lu que no s’hauria de retalla, i pagan empresas privadas per fer la feina, de les publicas (doble sou) si la cosa continua aixi, pot se que les properas eleccions tot cambi, temps al temps, un peto

Post A Comment