Maveryck McCain
697
post-template-default,single,single-post,postid-697,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Maveryck McCain

Maveryck McCain

Poc a poquet, com una formigueta i sense fer soroll, McCain es va guanyant a pols el favor dels nord americans i en intenció de vot avui supera ja al mediàtic Obama en 5 punts. La teoria en el país del cinema i els cowboys, ens diu que la foguerada del candidat demòcrata s’està apagant i que la confrontació amb la seva companya de partit i rival en la nominació demòcrata, Hilary Clinton li ha fet més mal del que es pensava en un principi.

Sempre m’ha fet la impressió que Obama era un producte de màrqueting intel·ligent i molt ben gestionat que ha servit per augmentar els índex d’audiència dels grans canals televisius però quan s’acosta l’hora de la veritat perd pistonada davant la més que evident preferència dels nord americans per el prototipus de president que s’emmarca en els paràmetres, home, blanc i protestant.

Es dona la paradoxa que mentre el demòcrates més “conservadors” si poden votar McCain, dificilment cap republicà ho farà per Obama, si voleu el meu pronostic us diré que jo aposto per McCain i no crec equivocar-me massa.

Tags:
, ,
5 Comments
 • Té la mà Maria
  Posted at 18:54h, 22 agost Respon

  fet, ja estic donat d’alta, gràcies pel avís

 • admin
  Posted at 18:28h, 21 agost Respon

  Hola company

  Tens tota la raò, els americans son conservadors, tant els republicans com els demòcrates. Potser el canvi el notarien ells cap a dintre, però pel que fa a la seva política exterior, crec que no hi hauria massa dierències.

  Per cert, encare no t’has donat d’alta a cercabloc?

  Salut i €

 • admin
  Posted at 18:26h, 21 agost Respon

  Hola Mar.

  És la sensació que em fa, després d’haver conegut molta gent així que només és façana i quan grates una mica al darera no hi trobes res.

  El que també li ha fet molt de mal, a ell i al partit demòcrata, és la cruenta batalla que ha tingut que lliurar amb Hilary per la nominació del partit mentre que McCain ho va enllestir en quatre dies i està menys gastat que el seu rival.

  El cor em diu que m’agradaria que Obama guanyés, per veure si un candidat diferent, al menys en l’embolcall, és capaç de fer coses noves, que ho dubto, però el cap em diu que el que guanyarà serà l’altre, el republicà.

  Salut i €

 • Té la mà Maria
  Posted at 18:23h, 21 agost Respon

  guanyi qui guanyi, serà sempre el mateix, en aquest país de cegos el borni és el rey

 • Mar
  Posted at 17:02h, 21 agost Respon

  crec que fas una bona anàlisi quan dius que obama és un producte del màrqueting, molt bo, sí, però que no guanyarà mai unes eleccions davant un WASP de carn i ossos.

Post A Comment