A que juguen els d’Iniciativa?
696
post-template-default,single,single-post,postid-696,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

A que juguen els d’Iniciativa?

A que juguen els d’Iniciativa?

L’estratègia de ICV des de fa ja uns quants anys els porta cada vegada més a prop de desaparèixer, bé integrat dins les files del PSC o simplement perquè la gent que els vota deixi de fer-ho i els engegui a pastar fang. Contribuir a governar i a més amb un partit quasi bé germà, el PSC, comporta el perill de que la simbiosi sigui tant evident a ulls de tothom que la frontera ideològica entre les dues formacions acabi per esvair-se com un pet llençat cara tramuntana.

Que avui en Saura, ningú sap ben bé en qualitat de què, permet prorrogar la solució definitiva del finançament en tres mesos quan a setmana passada va fer creuada per obligar a comparèixer ZP al Congrés, és una altra animalada del calibre de la gestió del Baltasar amb la sequera, de les incongruències en la direcció del mossos o de l’esperpent de la Imma, els antisistemes i el cotxe oficial.

Cada cop tinc més clar que a on millor està ICV és a l’oposició i amb quants menys diputats millor, només cal veure sient quatre gats els merders en els que ens estan ficant. Si us plau Puigcercòs, podries evitar-nos espectacles com aquests? fins a on arriba la vergonya de permetre al govern l’incompliment del estatut sense que aquí passi res?.

Tags:
, ,
4 Comments
 • edp
  Posted at 09:02h, 22 agost Respon

  Hola Albert.

  EL pitjor de tot és que la unitat necesària ja no es donarà, perquè després d’això i de les declaracions de Corbacho sobre la pressió de votar contrariament als presupostos en cas de un acord de finançament insatisfactori, ja m’esxplicaran com volen presentar-se a Madrid com una sola postura.

  Després s’emprenyen quan el Mas arriba a acords amb el ZP, que no em facin riure, home.

 • Albert
  Posted at 23:18h, 21 agost Respon

  És realment penós. No sé qui pot votar a un partit que simplement aspira a la cadira i que no té projecte ni res. Esperem que a les properes, igual que el Psc-PSOE, baxin molt i que el catalanisme torni a tenir un paper predominant al davant de la Generalitat http://albert-bir.blogspot.com

 • edp
  Posted at 16:39h, 20 agost Respon

  Homa amic.

  És així com dius, la formació deICV dificilment podria tenir cap mena de responsabilitat, tret de en l’àmbit local, si no fos “adossat” al partit socialista.

  El que ICV representa és un “valor” a la baixa a tot europa i aquí també, però no obstant això es permet el luxe amb 1 diputat a fer la punyeta a tot un país.

  El que hauriem de fer nosaltres és donar suport a la proposta del PP i fer que ZP comparegui en el Congrés, de les intencionalitats dels conservadors tant se me’n fot, la qüestió és veure el mentider compulsiu donant les explicacions de l’incompliment.

  Salut i €

 • saltenc
  Posted at 15:49h, 20 agost Respon

  A ICV tenen molt clar que si volen pintar alguna cosa han de mantenir costi el que costi als socialistes en el govern a Madrid i a Catalunya per tant és impossible que mantinguin una posició de força que pugui fer mal politicament en aquells. D’altra banda tenim una miserable Esquerra en el que tenen un merder interior tan gran que els i és igual perjudicar el pais si això fa que és puguin trepitjar entre ells, solament has d’escoltar el que deia ahir Ridao i el que avui manifesta Carod

Post A Comment