Saura president, amagueu les criatures !!
691
post-template-default,single,single-post,postid-691,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Saura president, amagueu les criatures !!

Saura president, amagueu les criatures !!

Un esglai em va recorrer ahir per l’espinada mentre que una suor freda em va envair tot el cos. I no va ser per les poques medalles que l’equip olímpic espanyol porta guanyades, ni perquè Julian Muñoz, el novio pispa de la Pantoja, hagi ingressat altre cop a la pressó sino perquè en el telenotícies migdia vaig saber que Saura, era el president de la Generalitat, en funcions però president.

Recordant la seva executòria enfront del Mossos d’Esquadra, o la del conseller Baltasar que es va fer creient i practicant gràcies a la sequera, o de la neoprogre i autoproclamada antisistema amb cotxe oficial i dietes de representació de la seva companya l’Imma, em va agafar un ofec d’allò més que algú d’Iniciativa faci de president ni tan sols sia per uns dies.

Per primera vegada he desitjat que s’acabin les vacances i que Montilla, mare de deu com m’haig de veure!!, torni impregnar la presidència amb l’alegria acostumada i parlant el catanyol. Que hem fet els catalans per merèixer una desgràcia com aquesta, senyor!.

2 Comments
 • admin
  Posted at 19:29h, 21 agost Respon

  hola Tondo.

  És que lo dels d’Iniciativa és per a matrícula d’Honor, si ho volguessin fer, no els sortiria tant bé.

 • Tondo Rotondo
  Posted at 00:18h, 19 agost Respon

  M’identifico molt amb aquest post!

  Salut!

Post A Comment