Zaragoza, el rasputín del PSC
688
post-template-default,single,single-post,postid-688,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Zaragoza, el rasputín del PSC

Zaragoza, el rasputín del PSC

En un moment en el que la unitat de tots els partits catalans és imprescindible, l’amic Zaragoza, el recurrent rasputin del PSC, ens surt amb unes desafortunades manifestacions en contra dels governs de Pujol fent evident que la fixació d’aquest senyor amb el passat és un fet, declarant que mai cap altre govern de Catalunya havia estat tan exigent amb el govern de l’Estat, obviant que mai abans tampoc, en cap govern de CiU, la segona força en el parlament, o sia el PSC, els havia fet costat com ara ho esta fent CiU, en unes negociacions amb el govern espanyol.

També fora bo recordar-li a Zaragoza, que mai ningú, ni des de les files del PP, havia impulsat les iniciatives legislatives estatals amb més clara intencionalitat de rebaixar el nostre autogovern que el PSOE amb el suport inqüestionable del PSC durant 35 anys i mai abans tampoc cap govern havia estat tant bel·ligerant i persistent en el temps que els socialistes i de passada fer memòria del perquè Catalunya no te a dia d’avui el concert econòmic que si tenen per exemple Euskadi i Navarra, i que si a dia d’avui estem discutint el nou finançament és gràcies a tots, però especialment al suport explícit de CiU, si no de què “morena”.

I tot això, en el moment en el que les declaracions, excesos verbals els anomenen altres, son l’únic que han fet des de el PSC, ja veurem si més endavant quan els toqui concretar-les segueixen amb ma ferma o se’ls arrugarà com sol ésser habitual.

5 Comments
 • trina
  Posted at 18:40h, 11 agost Respon

  Potser caldria també deixar-se de fer tots plegats declaracions que no van enlloc, i que com a representants del país haurien de vetllar. La qualitat moral de les persones es medeix també per les seves paraules, i darrerament els nostres representants, tots, estan fent més figa que mai…justament en un moment on hem d’estar tots a una. Ningú està lliure de responsabilitats en aquest moment, ningú perquè tots han tingut responsabilitats de govern i estem com estem…Una mica més de seriositat i tots sortiriem guanyant…
  salut amics

 • edp
  Posted at 12:45h, 11 agost Respon

  I el que et diu en Maurici, éscert, potser caldria ja algún gest mes contundent en contra aquesta situació per part del PSC, a qui encare se li en foten des de Madrid, amb lo de la sortida de to.

 • edp
  Posted at 12:43h, 11 agost Respon

  Hola Joan,

  No, ho dic perquè sempre està conspirant a l’ombra, segons tinc entés va ser un dels artífecs del descavalcament de Maragall, en el seu llibre no en surt massa ben parat.

  A en Zapatero se li pot dir el que li va dir l’Homs i unes quantes coses més, que des del el PSC, tot i voler donar la imatge de ser dues coses diferents, no podeu fer, tot i així, deu ni do el que li han arribat a dir, per xemple el Castells.

  Com definiries tu l’incompliment de la data del 9 d’Agost? Pel que fa al sistema de finançament català, mira les declaracions dels socialistes significats com Felipe onzàles o en Guerra i dels catalans que aleshores tenien coses a dir, per exmple en Serra i entendràs del que estic parlant.

  El que ara cal, no es defensar al ZP si no a Catalunya, si la reacció que li surt de dintre a en Zaragoza vers la gravetat de l’incompliment és el que ha de guiar al PSC en la negociaciió, més val ue pleguem.

  Salut i €

 • saltenc
  Posted at 12:36h, 11 agost Respon

  Joan Ramon,el que realment ajudaria és que d’una punyetera vegada els diputats del PSC a Madrid votessin pels interessos de Catalunya i no pels del PSOE com han fet sempre

 • Joan Ramon
  Posted at 08:28h, 11 agost Respon

  Benvolgut Eduard,

  No sé si al Pepe Zaragoza li dius Rasputín en referència a algun atribut que jo desconec, com la clarividència, l’endevinació o alguna més “carnal”…
  En tot cas, el que el Zaragoza ha dit ho ha fet després que l’Homs en deixés anar un parell de molt fresques després de la reunió amb el Conseller Castells contra Zapatero, en el que no sembla ser un ajut a la negociació. I pel que fa al Concert… jo diria que caldria repassar les hemeroteques, ja que en el moment de la negociació, va ser precisament Jordi Pujol qui no va voler optar pel mateix sistema que Euzkadi o Navarra (com si volien altres grups catalans)… I a això caldria sumar-hi que el sistema de finançament actual, clarament insuficient, va ser pactat per Pujol i Aznar i venut a la societat catalana com la gran fita aconseguida pel Molt Honorable de llavors…
  Vull dir que en aquestes coses del finançament, de les desafeccions, del no fer allò que toca i del posar pals a les rodes… com dirien els vostres socis d’Unió… “qui estigui lliure de pecat que llenci la primera pedra”

Post A Comment