El 9 d’agost, fum, fum, fum
686
post-template-default,single,single-post,postid-686,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

El 9 d’agost, fum, fum, fum

El 9 d’agost, fum, fum, fum

I demà, 9 d’agost, la data màgica que disposa en el nostre estatut l’entrega de un nou model de finançament per a Catalunya, es suposa més just i solidari amb nosaltres mateixos. De moment avui s’inauguren els jocs, a on Catalunya contribueix solidàriament a l’expedició espanyola amb el 36% dels seus atletes, com sempre en escreix, però del compliment del 9 d’agost, res de res.

A l’espera que l’acord PSOE/PP posi fi a les especulacions estatutàries en el Constitucional retallant el ja malmès text ribotat pel fuster Guerra, el govern ha decidit passar-se pel folre dels collons la Llei, res de nou sigui aquest d’esquerres o de dretes. I ara que? perquè el president Montilla tindrà prou clar que fer en la nova situació que es planteja, o potser era el que des de el PSC s’estava esperant, l’excusa perfecte del TC per a no tirar endavant les advertències?.

Molta fressa i poca endreça i mentre tant en Carod coordinant els seus assessors …..

6 Comments
 • saltenc
  Posted at 13:55h, 10 agost Respon

  Trina, si portem 25 anys amb el mateix, que penses que ha canviat perquè passi el contrari. Encara tinc en calent lo del català emprenyat, resulta que a la fi solament era aquest.

 • trina
  Posted at 13:08h, 10 agost Respon

  Eduard i Marià,

  penso que si aquesta vegada no va de veritat, ni tan sols a l’administració es podrà treballar…per tant tots s’hi han de posar, el Govern amb Montilla encapçalant i l’oposició sense fisures junt amb ells…si no és així no tindrem possibilitats…perquè ja ho hem vist durant 25 anys no?…
  salut i estiu

 • edp
  Posted at 07:42h, 10 agost Respon

  A veure com anirà aquesta vegada, ens hi juguem molt tots plegats

 • saltenc
  Posted at 21:55h, 09 agost Respon

  A mi m’arrufa el nas que tota aquesta escena entre PSOE i PSC ja ho tenen managat. Sempre actuen de la mateixa manera, en Chaves diu el que toca i el que no toca, Zapatero al-legant l’esperit nacional, la feina bruta per el PP i fotuts els de sempre. Aquest és un cul se sac que es repeteix una i altra vegada. Si no en fotem una de sonada això no canviarà mai mai i mai.

 • edp
  Posted at 07:07h, 09 agost Respon

  Hola Marià

  El tema del finançament és tant greu que ningú entendria ja una reacció de càstig font el suport als presupostos generals per part del PSC.

  Montilla sense aonar-se’n, té al davant seu una disyuntiva gens afalagadora, de una part si transigeix altra vegada haurà perdut a Catalunya i si no ho fa i s’enfronta al PSOE amb alguna cosa més que declaracions, provocarà la caiguda de ZP a nivell nacional, ja s’ho farà.

 • saltenc
  Posted at 16:01h, 08 agost Respon

  No podem anar d’altra manera, recorda que el mateix Montilla ( avui el nostre President ) passades 24 hores de l’aprovació de l’Estatut en el Parlament, presentar les esmenes corresponents per a l’eina del Guerra.

Post A Comment