Messi podrà jugar la prèvia
684
post-template-default,single,single-post,postid-684,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Messi podrà jugar la prèvia

Messi podrà jugar la prèvia

Els efectes de la crisi son cada cop més evidents al carrer, molta gent passejant per les zones comercials mentre les botigues estan buides. El consum ha desaparegut. Ni els cartells amb ofertes increibles inciten ja ningú a treure del moneder un bitllet de vint euros, no fos cas que….. La indústria ha recollit el testimoni dels efectes de l’atur i mentre els jutjats mercantils han de fer hores extres per el munt d’expedients concursals que els han arribat i molts dediquen les vacances preparant el munt de papers per a presentar a l’INEM, sembla que el problema més gran que tenim tots, és si Messi jugarà la prèvia de la Champions.

A  la tornada a la realitat esperaran dins de la bústia els estractes del banc i els càrrecs de la Visa que portaran a més d’un a la crua realitat de la que els grans ídols del fútbol en restaran al marge, que per alguna cosa son cracks !.

No Comments

Post A Comment