Els EUA i l’energia nuclear
682
post-template-default,single,single-post,postid-682,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Els EUA i l’energia nuclear

Els EUA i l’energia nuclear

McAin, candidat per el partit republicà a la presidència dels EUA, busca a la desesperada cops mediàtics que el permetin, al menys en les enquestes, poder competir amb la mega estrella política en la que s’ha convertir Obama. Ahir va proposar, com a solució al problema energètic, el seu suport a l’energia nuclear i va explicar el programa de foment d’aquest tipus d’energia, en cas de ésser escollit president.

Vistos els antecedents que fan dels EUA la nació més violenta de la nostra historia recent, l’única que ha fet ús d’armes atòmiques en contra de població civil, que ens fa estar tant segurs que el que ens fa tenir por del que faci l’Iran no ho podrien fer mai els EUA?, coneixeu a algú més perillós, assassí i irresponsable que George Bush?

4 Comments
 • edp
  Posted at 09:10h, 07 agost Respon

  hola Albert.

  en aquests posts curts d’agost faig reflexions sobre situacions de l’actualitat i aquesta en cap cas és per a considerar enemic als EUA sino per a reflexinar el perquè es considera a Iran com un perill i als EEUU no.

  Jo també crec que en uns moments tant delicats energeticament parlant, s’han explorar totes les opcions

 • Albert
  Posted at 23:03h, 06 agost Respon

  Amb independència de l’opinió que ens mereixi en George W. Bush, els EUA no són una amenaça per Europa, sinó el nostre principal aliat, encara que no sempre els nostres interessos siguin coincidents. Pel que fa a l’energia nuclear, hores d’ara és l’alternativa més fiable al petroli, al gas i al carbó, i el mateix congrés de CDC va apostar-hi. Una cosa és ser crític amb els EUA i l’altre considerar-lo un enemic.

 • admin
  Posted at 22:04h, 06 agost Respon

  Hola Trina.

  Suposo que per arribar a on arriben ells, s’ha de tenir un coeficient intel·lectual de 25 i pocs escrúpols,

  Salut i €

 • trina
  Posted at 14:43h, 06 agost Respon

  Sí alguns similars, però tens tota la raó…el problema és que ells són els que tenen el poder en aquets moments…però ja els queda menys….
  salut i estiu Eduard

Post A Comment