Amnèsia o covardia?
680
post-template-default,single,single-post,postid-680,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Amnèsia o covardia?

Amnèsia o covardia?

Se’m va fer estrany quan ara fa uns anys, el jutge estrella de l’Audiència Nacional, el mediàtic Garzón, va declarar-se competent per a jutjar l’ex dictador Augusto Pinochet per els crims comesos contra ciutadans espanyols durant el seu mandat tirànic a Xile, tal i com està el pati internacional, ho vaig trobar un gest molt valent. Avui llegeixo a la premsa que altre cop la mateixa institució decideix, en contra del criteri del COI i de les seves sucursals nacionals, COE inclòs, imputar alts càrrecs xinesos pels actes genocides perpetrats al Tíbet.

La pregunta que suposo que ens fem tots, és, perquè des de l’Audiència els és tan senzill actuar en contra els dictadors de fora i en canvi amb els actes criminals que es varen dur a terme durant la dictadura franquista i els seus responsables se’ls estreny el cul?. Una bona pregunta que hauria de tenir una bona resposta.

No Comments

Post A Comment