Anirà de debò per fi?
668
post-template-default,single,single-post,postid-668,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Anirà de debò per fi?

Anirà de debò per fi?

Aquest cap de setmana el PSC ha celebrat el seu congrés i com a convidat estrella han tingut a ZP. L’home de les mil cares i de les promeses incomplertes ha aparegut per Catalunya amb el mateix guió estudiat dels darrers quatre anys prometen-nos un finançament de collons, ja el coneixem tots, llàstima que els dies anteriors el seu vicepresident Solbes s’encarregués de tirar l’aigua al vi, en les dosis habituals que ens tenen acostumats.

En la sessió el president Montilla li va voler deixar ben clar que les fidelitats del PSC son amb Catalunya abans que amb ell i que estan disposats a arribar fins al trencament si de la negociació, que hauria de finalitzar el proper 9 d’Agost per mandat estatutari, no en surt un acord acceptable i beneficiós per a Catalunya, quant m’agradaria que fos cert això. Suposo que a l’home de les celles punxegudes, aquestes paraules li varen entrar per la mateixa orella que en sortiren i és que en el PSOE no estan gens acostumats a que els del PSC treguin els peus de la cistella, potser és el moment d’ensenyar-los quant n’estan d’equivocats.

El debat del repartiment dels recursos és reiteratiu i ja cansa, potser seria hora ja de prendre nota de bascos i navarresos que en això del finançament van tots a una, fins i tot amb el PP i demostrar al govern central i a les executives nacionals dels dos partits majoritaris que aquesta vegada la cosa no va de “farol”. De moment CiU ja ha dit que donava suport al govern en la negociació i potser la setmana vinent ho farà el nou PPc de l’Alícia, la del país de les meravelles no, l’altra.

Ara i per evitar l’espectacle que tots varen donar en les jornades posteriors a la negociació estatutària del 30 de setembre famós, fora bo mantenir al calaix les temptacions mediàtiques d’actituds injustificables, ja sigui en l’acord o en la desavinença i remar tots junts en una mateixa direcció sense importar qui condueix la barca. Està en joc el benestar de tots els catalans i això no és cap broma.

2 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » ¿Irá en serio esta vez?
  Posted at 23:54h, 30 agost Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on July 21, 2008 at 10:10 am, filed under politica catalana and tagged catalunya, financiacion, montilla, psc, PSOE, zp. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Felip Puig y el montiñol Next – El Sudoku de la financiación […]

 • En veu alta - Blog de opinion de edp
  Posted at 09:51h, 21 juliol Respon

  ¿Irá en serio esta vez?…

  Este fin de semana el PSC ha celebrado su congreso y como invitado estrella ha oficiado Zapatero. El hombre la ñlas mil caras y de las promesas incumplidas ha aparecido or Catalunya con el mismo discurso de los últimos cuatro…

Post A Comment