Ana Obregón, la brunete mediàtica i el Constitucional
626
post-template-default,single,single-post,postid-626,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Ana Obregón, la brunete mediàtica i el Constitucional

Ana Obregón, la brunete mediàtica i el Constitucional

Aquests dies en les tertúlies de la premsa rosa, s’està comentant les gestions que la rasca cristos de l’Ana Obregón va mantenir amb un dels seus guarda espatlles per aconseguir que una banda de mafiosos, reconeguts trenca cames del hampa nocturna madrilenya anomenats col·loquialment “els Miami“, li donessin un escarment al periodista Jaime Cantizano per voler mostrar les imatges del seu nen, que a hores d’ara deu tenir els pels de les potes com les cordes de guitarra.

El curiós és que aquest tipus de negoci, en èpoques de crisi com en les que estem, tenen un pervindre esplendorós ja que a “les vendettas” per encàrrec ara s’hi ha d’afegir el cobrament de deutes. Les tècniques que aquests fan servir per a que el morós pagui, no tenen gaire a veure amb les del cobrador del frac.

L’escabrós assumpte de la mediàtica Obregón s’ha destapat com a conseqüència de les escoltes realitzades al seu interlocutor, investigat com a sospitós de l’assassinat del marit de una advocada madrilenya, que a hores d’ara es troba empresonada per aquesta qüestió i mira per on, també s’hi veu implicada d’esquitllada la presidenta del tribunal constitucional, María Emilia Casas. Pel que sembla va contactar a petició de una amiga comuna amb l’acusada, per aconsellar-li un advocat per a recuperar la custodia dels seus fills. Aprofitant l’avinentesa, la brunete mediàtica ja ha demanat la seva dimissió i així recuperar la majoria que per causa de la mort del magistrat conservador Roberto García Calvo, varen perdre, amb la vista posada en l’Estatut.

Vista la insistència i l’obsessió d’aquets torracollons en eliminar com sigui els esculls per a tombar l’estatut, no descarto veure maniobres per aconseguir-ho dignes de una novel·la de l’Hèrcules Poirot i si no sempre poden contractar els serveis de Sicaris SL, potser trencant les cames d’alguns magistrats progressistes, aconsegueixin a la fi que la seva Espanya, no es trenqui.

1 Comment

Post A Comment