Encantadors de serps
623
post-template-default,single,single-post,postid-623,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Encantadors de serps

Encantadors de serps

Alguns, en aquest dies en els que als integrants del ala dura del PP no els deixa de picar el cul, han volgut veure un paral·lelisme amb l’enduriment experimentat per la CEE, però lluny d’això i que jo sàpiga ni el Rouco Varela ni a la seva tropa han qüestionat en cap moment ni els ensenyaments de Crist ni la composició de la Santísima Trinitat, l’altre tripartit, tal i com estan fent els aznaristes amb en Rajoy. Només ens faltaria.

El que els passa als bisbes espanyols és precisament això, que son bisbes i espanyols, creadors en el passat de la Inquisició, beneïdors de “Alzamientos nacionales” i màxims exponents de virtuals reserves espirituals occidentals de difícil justificació i quan no poden remenar les cireres, es reboten. El rol que els varen adjudicar durant la dictadura franquista per extensió divina, se’ls ha ficat fins el moll del os i a la mínima que es remena, encara els sura com els cagallons en mig del mar.

Si no fos perquè quan un servidor mira el telenotícies sap que no consumeix cap programa d’humor de la factoria del Terrat pensaria, sentint les denuncies de falta de llibertat religiosa a l’Estat espanyol, que el Rouco o el Cañizares han confós predicar amb el monologuisme mal entès del Chiquito de la Calzada. El que modestament els aconsellaria, és que tornessin als guionistes originals de divina inspiració de l’Esperit Sant en comptes de fiar el seu èxit a les palles mentals de la COPE, el Mundo o la FAES.

Fora bo que el govern de Zapatero plantegés seriosament la revisió del Concordato vigent amb l’estat del Vaticà. Que avui en dia l’església catòlica es financi a través dels pressupostos Generals de l’Estat, disfruti d’excepcions fiscals difícilment justificables, mantingui una situació de privilegi dins el sistema educatiu espanyol o en les relacions amb institucions com l’exèrcit, no fa gens de riure i més quan els màxims beneficiats no deixen de conspirar, mentir i tocar els collons.

Més els valdria esberinar el perquè tenen els temples cada dia més buits.

7 Comments
 • Pingback:Llibertat de religió « Por la paz y la libertad
  Posted at 21:43h, 31 maig Respon

  […] Publicat a edp.cat (encantadors de serps) […]

 • admin
  Posted at 15:46h, 31 maig Respon

  Gràcies Jon, ho he llegit, però t’haig de dir que jo no he “creat” cap inquietud que no existís abans.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 15:45h, 31 maig Respon

  Això és el que hauria d’ésser Rosa, com a elecció particular, cada un hauria d’ajudar a les seves creences i si amb això no en fan prou, que treballin de fusters, bomberos o futbolistes.

  Salut i €

 • admin
  Posted at 15:44h, 31 maig Respon

  Això mateix Trina, en visrtud de una creènça han volgut fer política i, parafrasejant al honorable, això no toca.

  De totes maneres ara que s’han posat de cul amb el Rajoy el problema que tenen és doble ja que la gent que s’identificava amb aquestes accions tenint com objectiu intentar fer fora el PSOE, ara pasen olímpicament d’ells, de la COPE del Mundo, etc.

  Salut i €

 • Jon Kepa
  Posted at 15:07h, 30 maig Respon

  T’he deixat un regal en : http://jonkepa.wordpress.com/2008/05/30/el-blog-ha-sido-premiado/
  Agraït per l’enllaç.

 • Rosa
  Posted at 21:48h, 29 maig Respon

  Quien quiera Iglesia que se la pague,prou de dar dinero a la Iglesia la biblia ya habla de la cantidad de diezmos que debe pagar cada creyente, solo es cuestion de aplicarlo,”¡Ay de vosotros, escribas y fariseos, hipócritas! porque diezmáis la menta, el eneldo y el comino, pero dejáis lo más importante de la ley: la justicia, la misericordia y la fe”. Esto era necesario hacer, sin dejar de hacer aquello yo no tengo que pagar las hostias a los obispos,obligatoriamente, quien hostias quiera que las pague, entonces veremos la verdadera Iglesia la que sus curas han hecho voto de castidad, obediencia y POBREZA, ¿como buscar una aguja en un pajar?

 • Trina Milan
  Posted at 17:06h, 29 maig Respon

  És més, que a sobre vulguin fer combregar amb rodes de molí (i mai millor dit) tot una societat fent manis contra les lleis més progressistes com les de genètica o dels matrimonis homosexuals…qui s’han cregut que som nosaltres! (amb el permís del President Pujol 😉

Post A Comment