Pluges, canonades i decrets de sequera
617
post-template-default,single,single-post,postid-617,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Pluges, canonades i decrets de sequera

Pluges, canonades i decrets de sequera

La que ens està caient a sobra els darrers dies és la prova més evident que a Catalunya, a la Mediterrània en general, no sap ploure bé. O patim escassetat o ens cau a sobre el germà petit del diluvi universal. Tanta pregaria i tant desorganitzada no pot ésser bona, a veure si ara no ho podrem parar !!.

Mentre això passa i en el govern del tripartit continuen amb l’empanada mental sobre si cal o no la canonada del mini transvasament, les veus dins d’ICV i ERC ja exigeixen que s’aturi una obra impopular i innecessària si l’objectiu final era evitar que l’àrea metropolitana s’hagués de rentar la cara amb sifó o coca-cola. Si la intenció final era una altra, que ens ho expliquin, si us plau.

La previsió per retirar el decret de sequera es xifrava no fa massa temps en omplir el 40% del cabal del pantans, ara ja el superem, però pel que sembla les darreres declaracions situen el límit en el 58% segons ens explica EP no pas el govern, nivell en el que alguns malpensats veuen la dilació en el temps fins que s’hagin començat les obres i per tant sigui impossible ja aturar-les.

Les denúncies recollides per la premsa, per les declaracions d’alcaldes de municipis afectats sobre les pressions rebudes i les contrapartides ofertes sobre requalificacions i aprovacions dels  POUM pendents, vindria a donar la raó a aquells que des del primer dia han denunciat intencionalitats ocultes poc confessables darrera del transvasament.

Parlen d’això avui:

Tags:
,
2 Comments
 • admin
  Posted at 16:53h, 28 maig Respon

  Si, fa més mal la falta de un rumb clar i uniforme, que els hagués permés explicar molt millor les coses i no anar divagant, rectificant inventant significats nous per a paraules velles o paraules noves dificilment ininteligibles. Total com vaig dir en un altre post, Can Pixa.

  Salut i €

 • saltenc
  Posted at 12:42h, 28 maig Respon

  Aquest govern és la “conya” una part diu que no té sentit la canonada i l’altre diu que sí, per seguretat com aquell que té un extintor a casa. Per un costat és manté el decret de sequera i per l’altra decreten l’Inuncat. En alguns punts el cabal del riu Ebre arriba a desbordar-se i per altra és fan manifestacions de que aquest no té aigua.Aquests partits que avui componen el tripartit pel que fa referència a l’aigua van fer el ridícul com oposició i avui que han de gestionar encara el fan més gros.

Post A Comment