Justícia divina, divina justícia
604
post-template-default,single,single-post,postid-604,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Justícia divina, divina justícia

Justícia divina, divina justícia

La manipulació a que el PP va sotmetre al poder judicial en la passada legislatura, amb la complicitat com no podia ser d’altra forma dels mateixos mitjans mediàtics que avui volen fer fora de la trona conservadora a Rajoy, va esdevenir una excel·lent tàctica per demorar, congelar i entorpir quantes iniciatives es plantegessin des de l’entorn del govern. El que perdien en les votacions en el Congrés, per la incapacitat d’arribar a acords amb els altres grups, pretenien guanyar-ho d’aquesta forma.

El càlcul pervers pretenia que el tercer poder, a on hi havien instal·lat durant l’època d’Aznar l’anomenada judicatura conservadora supervivent en les seves funcions d’èpoques passades, bloquegés iniciatives legislatives com la Llei dels matrimonis homosexuals, la Llei d’igualtat de gènere, el Procés de Pau o l’Estatut de Catalunya, entre d’altres. Per a fer-ho només havien d’entorpir l’acord per a la renovació d’organismes com el CGPJ o del TC, a on fins i tot a base de recusar magistrats més afins a ideologies progressistes, es pretenia assolir el que en tràmit parlamentari, no havia estat possible.

Tot i buscar també canal directe amb Déu a base de aliances amb la Conferència Episcopal, la naturalesa finita del ésser humà els ha jugat una mala passada, una variable que no havien contemplat i que els ha girat la tàctica en la seva contra, la mort del magistrat ultra conservador Garcia-Calvo els ha deixat amb el cul enlaire, amb minoría en el Constitucional a on s’estan dirimint els recursos contra l’Estatut i amb l’impossibilitat de substituir-lo per un altre, per obra i gràcia de les manipulacions de l’Aznar.

Mentre les filtracions interessades sobre la resolució del recurs de l’Estatut sortien per totes les escletxes possibles, la negociació bi-multi-arxi-lateral del finançament autonòmic està fent el pre-escalfament i en Carod conspirava per una aliança catalana-portuguesa en contra de l’Espanya opressora, la intervenció “divina” els ha destirotat el guió.

Algú els hauria de fer veure que Déu tampoc vota al PP.

No Comments

Post A Comment