Blocaire convidat, una bona experiència
600
post-template-default,single,single-post,postid-600,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Blocaire convidat, una bona experiència

Blocaire convidat, una bona experiència

Aquest cap de setmana passat, va finalitzar l’experiment de crossblogging que he estat fent en el meu bloc, “El blocaire convidat” i haig de dir que n’estic molt satisfet ja que pràcticament tothom que s’hi va comprometre, ha enviat l’article en dia i hora fent que la iniciativa sigui tot un èxit.

Atenent a un suggeriment de la companya Siono, a qui li envio una forta abraçada, he decidit editar un petit recopilatori dels articles, il·lustracions i referències que han participat en el projecte, en format de revista i en pdf. Com que serà la primera vegada que ho faci espero comptar amb la vostra comprensió. Tant bon punt com ho tingui enllestit us l’enviaré per e-mail i el deixaré per descarregar des del bloc.

Actualment estic maquinant una altre cosa que m’està consumint gran part del temps que puc dedicar a estar davant l’ordinador i que quan pugui us en faré cinc cèntims i per el que necssitaré la vostra col·laboració. A veure si us agradarà.

Moltíssimes gràcies a tots els que hi heu participat.

10 Comments
 • Jon Kepa
  Posted at 00:30h, 29 maig Respon

  Ha sido una experiencia enriquecedora e interesante, gracias por contar conmigo.
  Salut i força.

 • admin
  Posted at 20:09h, 25 maig Respon

  Hola david,

  Com ja us he comentat abans, el que us ha de donar les gràcies soc jo, altres iniciatives de crossblogging con aquestes ue s’han proposat abans, no han tingut el mateix ressó i això només és mèrit vostre, propossar-ho costa ben poc.

  Salut i €

 • David
  Posted at 17:03h, 25 maig Respon

  Tot i que amb uns dies de retard, m’afegeixo als agraïments per haver-nos cedit l’espai. Malgrat que aquells dies se m’havien acumulat els encàrrecs, fou un plaer poder escriure aquells paràgrafs.

 • Edu
  Posted at 11:35h, 20 maig Respon

  Gràcies Eduard per obrir-nos el teu blog, ha estat una experiència molt interessant.

  Em sembla fantàstic lo de la recopilació.

  I ja ens explicaràs què és aixo que estàs maquinant! 😉

  Salut

 • admin
  Posted at 09:26h, 20 maig Respon

  Hola Joan.

  Hem de tenir clar que compartint ens beneficiem tots dels coneixements dels altres, com deia aquell, si els dos tenim una poma i la intercanviem, continuarem tenint una poma, però si intercanviem una idea, en tindrem dues cada un.

  Això funciona així, la meva visió de l’entorn 2.0 jo el veig bàsicament col·laboratiu, solidari i com un espai a on compartir idees i inquietuts i la iniciativa del crossblogging anava en aquesta direcció.

  I no nedis tant els caps de setmana que ja no tens edat …. (ja, ja, ja)

  Salut i €

 • admin
  Posted at 09:22h, 20 maig Respon

  Hola Narcís.

  Un bloc el fem tots els que hi participem, aportant l’article corresponent i el que és més important, el comentari.

  Vosaltres heu sigut els protagonistes de la història, primer per acceptar el petit atracament que us vaig fer i implicant-vos en el cross blogging.

  Suposo que anirem fent més coses com aquesta, la que estic preparant ara, segur que us agradarà.

  salut i €

 • Joan Ramon
  Posted at 05:59h, 20 maig Respon

  Estimat Eduard…

  Gràcies a tu per ser 2.0 de veritat, per ser solidari de veritat, per llençar-te a la piscina com ho has fet i per convidar-me a fer-hi el primer bany de la temporada… Va ser un plaer i un honor…

 • Narcís Sastre
  Posted at 23:52h, 19 maig Respon

  Gràcies a tu, Eduard, per compartir el teu raconet a la xarxa!

  Salut!

 • admin
  Posted at 23:29h, 19 maig Respon

  Hola David.

  Si que ho ha estat una molt bona experiència, el fet que una societat2.0 que pretenem oberta a travésd’internet ofereixi aquestes possibilitats em comfirma cada vegada més que estem pel bon camí i que el fenòmen en el que ens hi veiem tots involucrats, pot donar molt de joc en el futur.

  Salut i €

 • David Montilla
  Posted at 20:29h, 19 maig Respon

  Ha estat una engrescadora experiència, que a més ens ha permés conèixer d’altres blocaires i d’altres veus properes a tu, però potser desconegudes per la resta. Felicitats per l’iniciativa i gràcies per convidar-me.

Post A Comment