Brainstorming conspiratiu
596
post-template-default,single,single-post,postid-596,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Brainstorming conspiratiu

Brainstorming conspiratiu

La miopia política del ala més conservadora del PP, del sector Aznarista, és de tal magnitud que els ha portat a oblidar que en aquest país la gent els identifica, encare avui, amb els hereus de un passat franquista que pesa molt. Obliden també, i no han passat tants anys d’això, que el PP va arribar al govern de la ma dels partits “nacionalistes” dels que ara reneguen.

El sector més moderat, més favorable al pactisme del PP, ha vist clar que a Espanya, o es fan passes en vers de reconstruir els ponts amb CiU i el PNV o difícilment tornaran a governar i el canvi de vestit que ara està proposant Rajoy, recolzat de la gent que prové de la tradició centrista, és la mostra més evident d’això.

L’extremisme ultranacionalista al que l’Aznar va portar al partit en la segona etapa del seu govern, els ha passat una factura extrema que els ha aïllat de la resta de partits situant a una organització que disposa de un recolzament en les urnes de més de 10 milions de vots en la mes absoluta de les soledats possibles. Tot i la seva desaparició de la primera línia política, s’ha mantingut entre bambalines aquest darrer quadrienni, dictant des de la FAES la línia ideològica que els espanyols han rebutjat de nou en les passades eleccions.

Potser la mutació necessària que Rajoy ha volgut dotar al PP no s’hagi fet de la millor manera i els qui fins fa poc governaven el partit, s’han vist apartats del poder de manera pública, evidenciant que el veritable gir al centre els deixa fora de un propòsit de tornar a l’esperit del 96 que els permetia pactar quasi bé amb tothom. La dreta extrema que conviu en el PP amb centristes plantejarà una guerra de guerrilles fins el Juny a l’espera que algú s’alci i disputi a Mariano el lideratge del partit. Si finalment això es produeix només queden dues lectures possibles que reixeixi el cop d’estat i facin fora Rajoy o que les tesis de l’actual líder guanyin i aleshores el més probable sigui una escissió.

Per ells anirà la festa.

Analitzen les patecades també:

2 Comments
 • admin
  Posted at 08:48h, 15 maig Respon

  Hola Rosa.

  En el PP hi ha remor de sabres des del dia que l’Aznar va decidir que el seu successor fora Rajoy en comptes de Rato.

  Rajoy és un puxineli que ara vol rebelar-se però no se si se’n sortirà.

  L’Espe l’ùnic que fa, és possicionar-se per quan sigui el moment, optar a la candidatura com a presidenta el govern, hi ha qui diu que fins i tot la candidata de consens que s’està preparant per a les properes eleccions és la Botella.

  Salut i €

 • rosa
  Posted at 22:59h, 14 maig Respon

  Pero si aqui la que esta en plena iluminacion, es la Espe, parece Sta Teresa en sus años mas misticos, solo le falta que le salga una llaga en la boca, para junto con Rouco, Losantos y compani, santificarla,¿que puede hacer marianin, ante tal prodigio de virtudes?

Post A Comment