Que n’aprenguin!!
579
post-template-default,single,single-post,postid-579,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Que n’aprenguin!!

Que n’aprenguin!!

Ahir varem assistir davant del televisor al desintegrament oficial i públic del projecte esportiu del Barça de l’era Laporta. El cercle virtuós va morir amb un equip sense cor, en la gespa del Bernabeu, golejat sense pietat per l’etern rival amb l’ajut inqüestionable de un arbitre desastrós. És curiós, quan el Madrid ens pot fer mal, ens en fa sense compassió, en canvi nosaltres ….

De l’origen de la descomposició ens en tindran que donar explicacions una junta no massa amiga de donar-ne’n. A Laporta, promotor en altres temps d’elefants de colors, li toca posar en pràctica el que li exigia a Núñez, honestedat i transparència i si no s’hi veu en cor, que plegui. Fa molt mal veure com al pitjor Madrid dels darrers temps els hem fet bons regalant-los dues lligues per no haver sabut redreçar el timó.

Confidential Barça, el reportatge del “Què n’aprenguin !!”, va posar en evidència una nova forma de portar un club del que han anat desapareixent els seus grans valedors, els qui entenien de gestió esportiva i sota el control dels que, en un temps rècord, es va aconseguir un equip guanyador. Ara des de la desesperació de veure un Ronaldinho tocant les maraques per les nits de “Castefa” inhabilitat per a jugar a fútbol, es fa més que evident que amb condescendència i xerinola no es possible governar un club de fútbol.

Guardiola, el Pep, és l’escollit segons apunten tots els indicis, per a reconstruir de nou l’equip de fútbol i tornar l’il·lusió a una afecció que n’està fins els nassos de fer el ridícul per mig mon, el que em sabria greu de veres, coneixent la vàlua den Pep, és que per culpa de la situació en la que s’ha deixat caure el club, els qui demanen el cap del Laporta no li deixin exercir la seva funció amb la tranquil·litat que caldria i cremem entre tots en quatre dies a un excel·lent entrenador.

Potser el millor de tot seria avançar les eleccions a modus de moció de confiança i afrontar el nou cicle amb les garanties de suport suficient per treballar sense pressions, entenent que això a can Barça, pugui ésser alguna vegada possible.

N’estan també fins el cap de munt

3 Comments
 • Pingback:En veu alta [castellano] » Que n’aprenguin !!
  Posted at 21:58h, 08 novembre Respon

  […] Llegir en català This entry was posted on May 8, 2008 at 9:54 pm, filed under deporte and tagged barça, laporta, ronaldinho. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Previously – Negociar la nueva financiación Next – Felip Puig y el montiñol […]

 • admin
  Posted at 16:35h, 08 maig Respon

  Hola Francesc.

  Si noi, el més trist és que aquestes hores només ens podem consolar mirant vídeos!! quins collons que tenen aquesta trepa, amb l’edat que tenen i el bons que eren, només havent-se cuidat una mica ens haguessin donat un parell d’anys més d’alegries.

  En comptes d’això, ara toca fer un equip nou.

 • Francesc
  Posted at 15:29h, 08 maig Respon

  Home, recorda el 0-5, el 5-0 i el o-3 de fa un parell d’anys. Quan a Laporta, desenganya’t, no n’aprendrà, el pot la superbia i la síndrome del President del Barça.

Post A Comment