Violència de gènere
576
post-template-default,single,single-post,postid-576,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Violència de gènere

Violència de gènere

Avui es veurà en el TC el recurs que més de 200 jutges han plantejat contra la Llei de violència domèstica ja que al seu entendre vulnera els principis d’igualtat que recull la nostra constitució i no els falta raó. Si a més d’això constatem que la llei no ha contribuït a solucionar el problema, potser caldria replantejar-la del tot.

Diuen els professionals d’això de la justícia, que n’hi hauria prou en aplicar les lleis actualment en vigor, que per acotar els efectes dels qui tenen en la violència masclista l’única solució a qualsevol conflicte de convivència només cal aplicar en tot el seu rigor el codi penal i tenir cura de que les sentències es duguin a terme.

Aplicant només la discriminació positiva a aquest tema estem donant peu a que la perversió en l’aplicació s’utilitzi com ja està passant, en la proliferació de denúncies falses, en un mal ús de la llei, que haurien d’ésser perseguides amb tot el rigor, però si l’inici del que ha originat tot això, és la incidència de la violència de gènere i aquesta només fa que augmentar, no seria ja el clímax de l’estupidesa buscar ser eficient amb la perversió mentre que amb el que l’origina no?.

Crec que l’origen de la violència de gènere és eminentment cultural i la modificació d’això no es pot plantejar en el curt plaç, mentre tant en tindríem prou amb una decidida restructuració del sistema judicial, dotant-lo de la inversió necessària en mitjans, personal i formació. És tot un contrasentit omplir-nos la boca de llibertat quan el poder que l’ha de garantir, està a nivells de tercer món.

O ens prenem d’una vegada seriosament la justícia o no arribarem enlloc

2 Comments
 • admin
  Posted at 19:47h, 06 maig Respon

  Hola Arqueòleg.

  Si és així com dius, el meu correu és xarop1@gmail.com

  Salut i €

 • Arqueòleg Glamurós
  Posted at 19:34h, 06 maig Respon

  A veure Edu: on és el teu mail que no el trobo?
  I a veure si ho he entés bé: t’he d’enviar un text com si fos d’un post meu però sense imatges? Si?
  Per mi vale!

  Bueno, ja em diras algo!

Post A Comment