Suspens en comunicació
562
post-template-default,single,single-post,postid-562,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,e-lazyload,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Suspens en comunicació

Suspens en comunicació

En aquest país tenim un precedent d’adulteració alimentaria prou important com per a prendre’ns la recent alarma de contaminació de l’oli de girasol molt seriosament. Potser en l’imaginari popular ja s’han difuminat les conseqüències per a la salut de milers de ciutadans que va provocar el cas de l’oli de colzaembenzinat, una creu que els afectats encare pateixen.

La precaució que les autoritats han mostrat en aquest cas, vistos els antecedents, és encomiable en la mesura que ho és també la forma barroera amb la que s’ha tractat la crisi, no és possible que el ministeri competent generi aquest enrenou sense saber si totes les marques estan afectades, si el desconeixement de l’afectació és qüestió de dies, es prohibeix el consum fins que no s’obtinguin les garanties i prou.

L’altra dia en un reportatge fet per TVE es veia a la gent prenent-se l’avís a la torera, no donant crèdit a les consignes realitzades pel ministre Sòria, potser és que en les formes del ministeri no s’aprecia una importància cabdal però en canvi si que la transmet el fet de que avui s’han fet públiques 200 marques comercials d’oli de girasol, que estan netes de la contaminació d’Ucrània.

I després de tot el rebombori, jo encara no sé quin ha estat realment el problema ni quines conseqüències pot provocar consumir partides d’oli contaminat. El que queda clar és que el govern, necesita millorar i molt en comunicació.

A la xarxa en parlen tots aquests:

No Comments

Post A Comment